2014 yılının Mart ayında hem twitterdan hem de facebook sayfasından paylaştığı fotoğraflarla açıklamıştı Türkiye'de ve hatta İstanbul'da olduğunu. O zamanlar neden geldiği üzerine çeşitli rivayetler dolanıyordu, dizi çekimi için ya da çekilecek dizinin mekan araştırması gibi iddialar vardı. Ama çok geçmeden bir fotoğraf çekimi için geldiği anlaşıldı. İstanbul'da Taksim, Sultanahmet gibi en meşhur yerleri gezip fotoğraflarını çektirmiş. Taste of Turkey isimli bir DVD'si çıkmış, 280 lira gibi bir paraya da satılmış. Bu DVD'nin içinde ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ama Türkiye'de yaşadığı anıların belgesel halinde yayınlanmış olması kuvvetle muhtemel. 
Geldiğinde bir uygulama sayesinde hayranlar an be an kendisinin nerede olduğunu bulabiliyorlardı. Bulanlar da bol bol fotoğraf çektirdiler. Sadece Türkler değil tatil için Türkiye'ye gelmiş Korelilerle de bol fotoğraf çekildi. İlk durağı İstanbul'dan sonra Kapadokya'da aldı soluğu ve balonlara binip kendi deyimiyle "yapılacaklar listesi"nden bir maddeyi eksiltti. Uzun uzun anlatmadım. Çünkü zaten bir çok blogda anı anına en ince ayrıntısına kadar anlatılmış. :)
Kendi bizzat paylaştığı fotoğrafları burada paylaşıyorum. Tüm hepsi için facebook sayfama beklerim! :) Korelinin Cadı Kazanı

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top