2009 yılında çıkmıştı kitap. Ben bir süre sahaf sahaf gezip bu kitabı aramıştım. Ama sonunda yazarı Elif Ocak'ın da katıldığı bir Kore etkinliğinde çekilişle yazarın imzalı kitabına sahip oldum. Bir süre okumuştum o hevesle. Ama yazarına haksızlık etmek istemem ama çok sıradan bir anlatımı olduğunun farkına varıp sıkılıp bırakmıştım. Kitap bir Türk kızı ve Koreli gencin aşkını konu alıyor. Kendime sözüm var bir gün bitireceğim bu kitabı diye ama o gün ne zaman olur bilinmez. Bir ara 2. kitap da çıkacaktı ama çıktı mı o konuda bir bilgim yok malesef. Hatta ikinci kitabın kapak kızı için seçim falan yapılıyordu. İmzalı kısmı koyuyorum ama kitap beklemekten küflendi mi nolduysa sayfalarında tuhaf izler çıktı.


"Meyve, lezzetli ve tamamen yararlı bir besindir. Eminim onu tadıp da bir daha yemeyen insan çok az bir orandadır. Kimi erik yer, kimi elma Ama mutlaka meyveyi tadan insan çoğunluktadır.

Kitap okumak da meyveyi tatmak gibidir. Ne kadar çok kitap okursan, o kadar çok meyve çeşidini tadarsın. Okuyacağınız bu kitapta tadılmayı bekleyen bir meyvedir aslında.
Daha yeni liseden mezun olan, genç bir yazarın elinden çıkan bu kitap; hayallerinin peşinden koşmaya çalışırken büyük ve imkansız bir aşka tutulan iki gencin ve arada kalan bir dostun hayatını anlatmaktadır. Ortadaki bir aşk üçgenidir. Ve önlerinde aşmaları gereken, tüm dünya insanlarınca aşılması imkânsız görünen engeller vardır. Ve sevinçler, coşkular, bitmek bilmeyen hüzünler Ve en önemlisi de bu aşk üçgenine rağmen dostluğun değerinin her zaman bilinmesi! Bu üç roman kahramanı büyük bir sınava tâbii tutulmuştur. Yaşadığımız her şey bir sınavdan ibaret değil midir aslında?
İki kitaptan oluşan serinin birinci kitabı olan Aşkın Sonsuz Yolculuğu 1 i her yaştan insanın severek okuyabileceğine inanıyor ve bunu tüm kalbimle diliyorum.
Edebiyatımıza ve siz güzel insanlara faydalı olması dileğiyle
Elif Ocak"

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top