Arkadaşım Emine'nin bana bir video atmasıyla başladı bu yazının hikayesi. Ayyy dedim ben bunu blogda yazarım. Yazarım yazmasına ama bu konuyu öyle kuru kuru yazasım gelmedi. Daha çok sonraları için ayırdığım bir yazıyı erkenden yazmam gerektiğini düşündüm. Bu koleksiyonumda Türk bayrağıyla poz veren Koreli ünlüleri yazma niyetindeydim ama çok biriktirmeden hatta yeni bir araştırma da yapmadan yazmak istedim. Çünkü öyle çoklar ki 2. ve hatta 3. yazıyı bile çıkarabilirim diye düşünüyorum. Bu ilk yazımızda ise çok kimsenin bilmediği ve genelini kendim fark ettiğim fotoğraflarla sizlerleyim. Tabi önce bana gelen videodan çıkardığım caps ile başlayayım. Sağolsun Emine ile ikimiz deli bir Return of Superman hayranıyız. O da programdaki bu ayrıntıyı fark edip bana yolladı. Kızımız diyor ki: "Ay da var! Yıldız da var!". Yerim senin o dillerini ben! :)


A Pink grubundan Naeun, 3. Idol Star Athletics Championships programında elinde Türk bayrağıyla görüntülenmiş.


2PM Nichkhun ve Jun K. Listemizin bu ünlüleri biraz benim ilgi alanıma girmektedir. Çok küçük bir Türk bayrağı olsa da, hatta sadece bizim bayrak olmasa da benim çok heyecanlanmamı sağlamıştı. 


Hatırladığım kadarıyla bir TV programı için her ünlüye bir ülkenin bayrağı veriliyordu. Bize de Seo In Gook düşmüş. Belli oluyor zaten yeni çıkış yaptığı zamanlar, o zamanlar çok daha genç.


Bu kız grubunu çok tanımıyorum ben aslında. Hatta kızların isimlerini bile bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var, o da WASSUP isimli bir grubun üyeleri olmaları. Ama ceketteki ayrıntıyı fark etmişsinizdir heralde. :D


Eee Donghae'nin Türk bayrağıyla yakın ilişkisi Music Bank ile sınırlı değil canlarım. Sağ kolundaki Türk bayrağını göstermek için epey çaba harcamış sanki. ^^

3 yorum Blogger 3 Facebook

  1. Normalde bu tarz sotular sormayi sevmem ama bizim bayragi goren minigin bolumu kacti? Ucuzler miydi bunlar?
    Yaziya gelince cok tesekkur ederim. Guzel bi yaziydi.bi a pink hayrani olarak bu haberden bihaberim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok 5 kardeşten küçük ikiz kızlarımızdan birisi. 155. bölümde izleyebilirsin.
      Ben teşekkür ederim yorumun için. ^_^

      Sil
  2. Teşekkürler bilgilendirici bir yazı olmuş

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top