BAYILDIM! Kore dramalarını takip eden, deli gibi dizi izleyen neslimizin yıllardır hayalini kurduğu fantezisini dizi olarak çekmişler bildiğin. İnanır mısınız, dün keşfettim bu mini internet dizisini. Ve bir günde bitirdim. Dedim ben bu diziyi bitirmeden yatarsam uyuyamam.

Bizi bize bu kadar mı iyi anlatır yahu. Tabi ki yaşanan tüm o şeylerin bizim dünyamızda sadece dizide kalması dışında. Dizimiz mini dizi olduğundan zaten bölümler çok kısa, ki zaten 10 bölümden oluşuyor. İkinci sezon olacak mı gibi sorular dönüyor. Henüz kesin bir şey söylemiyorlar. Umarım olur, dinimiz amin. Bir saniye vakit kaybetmeden izleyin panpalar!

Adı: Dramaworld
Yazar: Chris Martin
Yönetmen: Chris Martin
Yapımcı: EnterMedia Contents, Jetavana Entertainment, Third Culture Content See
Tür: Romatik, Komedi, Fantastik
Bölüm Sayısı: 10
Şirket: Viki


Hemen konusunu kısaca anlatayım da sizi tutmadan diziye başlayın. Dizimiz K-Drama delisi bir kızın kendini tüm hayattan soyutlayıp dizilere adamasıyla başlıyor. Bu dizi fanatikliği babasıyla tartışmasına bile yol açıyor hatta. Ama bir gece sihirli bir şey oluyor. Kendisini izlediği dizinin tam ortasında buluyor. Hem de ne bulma.

Fotoğrafta gördüğünüz gibi bir öpüşmenin tam ortasına düşüyor. Diziye girmesiyle başka bir dizi delisinin daha burada var olduğu öğreniliyor. Bu dünya dramaworld olarak geçiyor. Bu diğer genç de bu dramaworld de karakterlerin tanışması, birbirlerini sevmeleri vs için tesadüfler yaratıyor.

Dizideki esas oğlan bir türlü esas kızı fark etmez. Kızımızın içine de dert olur bu ve kızımız ile oğlumuzun arasını yapmak için uğraşmaktadırlar. Ancak bir şeyler ters gitmektedir. Dizinin seyriyle biri oynuyordur ve esas karakterlerin aşık olup öpüşmeleri gereken standart süre aşılmıştır. Bu şüpheli durumu araştırırken kızımız deliler gibi takip ettiği başrol karakteriyle de yakınlaşacaktır.

Birlikte olmalarının önünde bir sorun vardır. Eğer ki dizi mutlu sonla bitmezse dramaworld sonsuza kadar yok olacaktır. Dizi dünyası için aşkından ödün verip esas kız için çabalayacaktır. Her şey ters giderken sürprizler bekleyecektir izleyicileri. 

Dizi dünyasında tıkılıp kaldığında giren fon müzikleri, efektler, klişeler çok güzel işlenmiş. Hatta bazen kahkaha bile attım diyebilirim. Özellikle sarhoş kız profili, karaoke mevzusu, sırtta taşıma ya da bayılan kızı tutan beyaz atlı prens profilleri beni kendimden geçirdi valla. Hani biz de düşsek bu dizi dünyasına ya!

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top