28 Kasım 2016 Pazartesi gününde Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi, Çankırı Belediyesi işbirliği ile Çankırı’da Kore Kültür Günü düzenlenecektir. Saat 13:00-20:00’da Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecektir.

29 Kasım 2016 Salı gününde Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi, Karabük Üniversitesi işbirliği ile Karabük’te Kore Kültür Günü düzenlenecektir. Saat 13:00-20:00’da Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenecektir.


1 Aralık 2016 Perşembe gününde Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi, Anadolu Üniversitesi işbirliği ile Eskişehir’de Kore Kültür günü düzenlenecektir.
Saat 13:00-20:00’da Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda Kore film gösterimi, Kore tarihi ve Kore-Türkiye ilişkileri seminerleri, Kore’de eğitim ve Korece tanıtım seminerleri, Kore'de turizm semineri, Kore geleneksel kıyafeti giyip fotoğraf çekmesi, ve Kore’nin ünlü geleneksel çalgılar grubu olan Lee Young-shin'in Soritarae grubunun Kore geleneksel müziği konseri gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Etkinliğin programları hakkında ekte olan afişten detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu etkinliğin tüm programları ve konseri ücretsizdir.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top