Türkiye'ye gelmiş ünlüleri yazmayı kendime görev edindim doğrudur. Tüm listeyi eksiksiz yazmak istiyorum tabi ki. Bunları yazarken bu gizemli ziyareti yazmasaydım arkamdan ağlardı. Song Hye Kyo! Klasikleşmiş Full House dizisini ve daha yeni ortalığı kasıp kavuran Descents of The Sun dizisini izleyenlerin çok da yabancı olmadığı bir isimdir. 


Sene 2014... Elimizdeki ve her yerde olan fotoğrafta kendisini İstiklal caddesinde bir fotoğraf çektirdiğini görüyoruz. Zaten bu fotoğraf sayesinde İstanbul'da olduğunu öğrendik. Fotoğraf Song Hye Kyo'nun ajansı tarafından yayınlanmış. İstanbul'da I am the Queen isimli bir Çin dizisinin çekimleri için bulunduğu söylenmiş. Bazı Türk sitelerde de bir dergi çekimi için geldiği söylenmiş. Ama şimdiye kadar fotoğraflar çıkmadıysa bu ihtimali eliyorum ben. Geldiğinde ise İstanbul Grand Otel'de kaldığı ise diğer bir bilgiydi.


Ama bu ziyarete dair elimizde sadece bir tanecik fotoğraf var. Daha doğrusu vardı! Ta ki ben araştırma yapana kadar. Sizlere hiçbir yerde bulamayacağınız hatta Google görsellerde bile arasanız bir iz göremeyeceğiniz bir fotoğraf buldum. Kaynaklarım gizlidir efenim açıklayamam. :D Fotoğrafın İstanbul'da çekildiği kesin, lakin tam koordinat veremiyorum. Ama ya Ortaköy ya da Sultanahmet olduğunu düşünüyorum. Fotoğrafı çeken kişi bir Koreli. Fotoğrafın sahibi yorum olarak "Öylesine çekilen bir fotoğraf olsa bile çok güzel. Pazarda yanımdan Excuse me~ diyerek geçiyordu." demiş.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top