Nispeten eski bir dizi olsa da anlatmaya layık gördüm bu diziyi. Ortalama bir dizidir aslında. Ne aman aman diye övgüler yağdıracağım, ne de yerden yere vurabileceğim bir dizidir. Eğer ki yeni dönem aksiyonu, entrikası bol dizilerden bıktıysanız, sığınmak için sakin bir dizi arayışındaysanız birebirdir. Çok sıkmadan, gizemleri çözmenizi beklemeden minnoş bir dizi izleyebilirsiniz.

Ben Siwon ve minik kızımızın sahneleri nasıl acaba diye merak edip izlemiştim. İyi ki de izlemişim. Belki oyunculuk ya da senaryo olarak çok şey vaadetmiyor ama sıcacık ısıtıyor insanın içini. Siwon'un oyunculuk konusunda malesef ki kötü kaldığı bir dizidir. She Was Pretty'de kendisini aşmış, ona diyecek lafım yok tabi ki. Ama 6 yıl öncesinde çok da iyi değilmiş, geliştirmiş kendini.


Adı: Oh My Lady
Yazar: Goo Seon Yeong
Yönetmen: Park Yeong Soo
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yıl: 2010
Şirket: SBS

Esas oğlumuz çok ünlü bir oyuncudur. Ama bir gün olur ki gayrı meşru bir kızı olduğunu öğrenir. Paparazzilere yakalanmamak bir yana bir de çocuğun bakımını üstlenmesi gerekmektedir. Bu zor durumda ona eşinden boşanmış kızına bakan genç anne acumma yardım edecektir.


Birbirlerinin zor zamanlarında destek olurlar. Esas oğlumuzun kızı ile olan sahneleri en sevdiğim sahnelerdi benim şahsen. Bu haşarı playboyu iyi bir baba yapabilmek kolay olmayacaktır tabi ki. Herkesin tahmin ettiği gibi bu süreçte bu ikisi arasında elektriklenmeler baş gösterecektir. 

Peki ünlü bir oyuncu ile sıradan bir acummanın aşkı nasıl sonuçlanacaktır? Oğlumuz kızını benimseyebilecek midir? Her şeyden önce minik kızın annesi kimdir? Acummadan hoşlanan ikinci erkek ajoşi kimdir? Acummamızın eski kocası ne naneler yiyecektir?



0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top