Dün yani 24 Aralıkta yapılan bu kahvaltı etkinliğini Kanal 7 Kurumsal İletişim departmanı düzenledi. Hint ve Kore hayranlarının ve bloggerlarının katıldığı etkinliğe ben de davet edildim. Aslında daha çok blogger ve sayfa vs. davet edildi ama pek katılan olmamış nedense. Ama ben sizi temsilen orada yerimi aldım. Eyüp Pierre Loti Tepesi'nde yapıldı. Hava yağmurlu olsa da eşsiz bir manzara eşliğinde hoş anlar geçirdik, yeni dostluklar edindik. :)


Kahvaltımızın akabinde Kurumsal İletişim Müdürü İhsan Aydın, Radyo Home Müzik Editörü Oğuz Sivri, yeni açılan bir site olan yasemin.com İçerik ve Yayın Sorumlusu İlkay Yaprak ve Yönetmen/Yapımcı Turgut Bosut da kahvaltıya katılanlar arasındaydı. Ayrıca Kore kozmetik markası olan Tiara'dan da temsilciler katıldı.


Gelelim şimdi asıl konuya! Bu etkinlik neden yapıldı peki? Yeni açılan yasemin.com ve Radyo Kore'nin tanıtımının yanı sıra, Radyo Kore'yi nasıl hayranların daha çok sevebileceği hale getiririz üzerinden fikir alışverişlerinde bulunuldu. Eğer ki dinlemek isterseniz telefonunuza Radyo Home uygulamasını indirirseniz çok rahat dinleyebilirsiniz. Henüz eksikleri var ama zamanla kapatacaklardır. Bir de ileride Kanal 7'de yayınlanacak Kore dizileri var, onun da sinyallerini verelim. Hangi diziler olacağı henüz belli değil malesef ama Kanal 7'nin bizi mahçup etmeyeceğine eminim.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top