Büyük... Aslında tam anlamıyla çevirsek Büyümüş de Küçülmüş adı cuk oturabilir bu diziye. 2010 yılında yayınlanan Secret Garden'ın getirdiği o ruh-beden değişimi furyasının başarılı bir versiyonu da bu dizidir. Ama ne yazık ki konu çok da ballandıra ballandıra işlenememiştir fikrimce. Ki özellikle Koreli izleyiciler de aynısını düşünmektedir. Kötü mü? Hayır! Daha iyi olabilir miydi? Evet. Bu nedenledir ki arşivimde yaptığım temizlikte ilk elediğim dizi bu olmuştur.


Bir kere izlenir, hadi iki kere izlenir. Ama o kadar, arşivde tutup sürekli izleyeceğim bir dizi değildir maalesef. Maalesef diyorum, çünkü en sevdiğim erkek oyunculardan olan Gong Yoo'yu doya doya izlemek güzeldi aslında. İlk izleyişte cidden çok keyifliydi, konu komedilerle sürprizlerle süslenmiş, oyuncular ve oyunculuk desen çok kaliteli. Sonunu da merak ettiriyordu. Yine de silmeden önce bir kere daha izleyesim gelmedi. Yalan yok!


Adı: Big
Yazar: Hong Jeong Eun & Hong Mi Ran
Yönetmen: Ji Byung Hyun & Kim Song Yoon
Tür: Fantastik, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yıl: 2012
Şirket: KBS2


18 yaşındaki yurt dışından gelen liseli bir bebenin, başarılı bir doktor olan aynı zamanda esas kızımızın nişanlısının beden değiştirmesini konu alıyor. Tesadüfen aynı kazaya karışan bu iki kişinin bedenleri değişmiştir. Liseli oğlumuz birden yetişkin doktorun bedeninde uyanır.


Ancak bu durumu oğlumuzun nişanlısından başkası bilmemektedir. Doktorun nişanlısı olan kızımız da tesadüfen liseli çocuğumuzun lise öğretmenidir. İnsanlara bu durumu çaktırmamaya çalışırken bir taraftan da bu duruma neden olan sebeplerle yüzleşeceklerdir. Liseli oğlumuzun sevgilisi olan kızımızın da bu durumu çakmasıyla işler karışacaktır iyice.


Ama aslında tam bir duygu fırtınasıyla ortalık karışmıştır da haberleri yoktur. Bu egzantrik aşk üçgeninden ne sırlar çıkacaktır? Bedenen olmamasına rağmen ruhen olan bu yaş farkı gerçekten bazı şeylere engel midir? Kızımız nişanlısına olan aşkı için neler yapacaktır?

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top