Öldür Beni, İyileştir Beni... Bu diziyi size nasıl anlatsam, adını dağlara mı kazısam, akrostiş şiir mi yazsam bilemiyorum. Ama bakın yemin ediyorum 2 (iki) günde bitirdim ben bu diziyi. Günde 10 bölüm izleyerek bu kadar kısa sürede bitirdiğim belki de ilk dizidir. Ben böyle değildim ya nerede durmasını bilirdim. Bu dizi bana ne yaptıysa her şeyi boş verdim, hayattaki tek emelim bu diziyi izlemek oldu.

Herkesten duyardım aslında güzel dizi diye. Ama başrol bayan karakterin Full House Take 2 dizisini izlemiştim ve hiç beğenmemiştim. O nedenle aman izlemem ben bunu diyordum. Lakin Kanal7'nin Kore Özel programına konuk olduğumuzda herkes bu diziyi tavsiye etti. Dedim nedir bu kilmihilmi? Derken başladım ve bitirdim. Şu sıralar fazla doz kaliteli diziden mutluluk hormonlarım fora maşallah.



Adı: Kill Me, Heal Me
Yazar: Soo Wan Jin
Yönetmen: Kim Jin Man & Kim Dae Jin
Tür: Romatik, Komedi, Tıp, Dram
Bölüm Sayısı: 20
Yıl: 2015
Şirket: MBC

Dizimizin konusu şöyle... Bir psikiyatri doktorumuz olan kızımız var. Ve tesadüfen yolları Çoklu Karakter rahatsızlığı olan bir hasta ile yani esas oğlumuzla kesişiyor. Bu oğlumuz kendi dışında 6 farklı karakteriyle birlikte yaşıyor. Bu karakterler oğlumuzun ruhsal durumuna ya da aldığı fiziksel şiddete göre ortaya çıkabiliyor.


İlk ve en sevdiğim karakterimiz Shin Se Gi. Baş belası, kimsenin sözünü dinlemeyen, kabadayı ama bir o kadar da karizmatik olan karanlık karakterimiz Se Gi, oğlumuz Cha Do Hyun'un en büyük düşmanıdır aslında. Çünkü bu karakter oğlumuzun bedenini ele geçirmek istemektedir. İkinci karakterimiz Ferry Park, şiveli, yaşça diğer karakterlerden büyük, deli dolu ve eğlenceyi seven bir deniz aşığıdır.

Üçüncü karakterimiz Yoseob ise intihara meyilli ve her zaman ölmeyi isteyen liseli bir bebedir. Dördüncü karakterimiz Ahn Yoona ise Yoseob'un ikiz kardeşi olan oppa delisi bir kicibedir. 5. karakterimiz Nana ise utangaç, oyuncak ayıları seven küçük bir kız çocuğudur. 6. karakterimiz Mr X ise dizimizin sonlarına doğru çıkan gizemli bir misyonu olan bir kişiliktir. 


Tüm bu kişiliklerle başa çıkmak hiç kolay olmazken bir de karmaşık ve esrarengiz aile sırları ve entrikalarıyla uğraşacaklardır. Sadece oğlumuz değil kızımızın da geçmişinden gelen gizemler dizinin harika olay örgüsüyle birleşip bu ikilinin arasındaki gizli bağı ortaya çıkarıyor. Dizinin şu yönünü çok sevdim, dizinin sonda nasıl bağlanacağı hep gizlenmiş ve seyircinin tahmin edip dizi zevkini bozması engellenmiş. Ben şahsen la şimdi kim kimin çocuğu falan diye çözememiştim bir türlü.

Kızımız ise oğlumuzun bu hastalıkla savaşında dokturu olarak yanında yer alırken birden bir aşkın içinde bulacaktır. Ancak bir sorun vardır. İlk kişilik olan Shin Se Gi kızımıza asıl karakterden önce göz koymuştur ve onu kendinin yapmak istiyordur. Her ne kadar dram temelli bir dizi olsa da rengarenk karakterlerimiz bize harika bir dizi keyfi sürdürüyor. Bir de bir itirafta bulunayım ben Shin Se Gi'yi asıl karakterden daha çok sevdim. Epey bir süre onun bedeni ele geçirmesini istedim.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top