Dün yapılan Koresevenler buluşmasında tanıştığım yeni arkadaşlarımdan biri de bu kitabın şeker yazarı Tomris Çetin idi. Yanında incelememiz için getirdiği ve daha sonrasın imzalı olarak bana hediye ettiği kitabı Röportajlarla Seul çok yakında kitapçılarda. İnternetten sipariş edebilirsiniz, lakin daha yeni çıktığından henüz kitapçılara düşmemiş. Bize de kendisinin tanıtımını yapmak düştü. Ben kitabı epey bir inceledim, öyle böyle değil. Kore'de nelere dikkat etmeliyiz, neleri yapmalıyız ya da neleri yapmamalıyız gibi bir çok işe yarar öneriler mevcut. Onun dışında yaptığı röportajlarla kitabını süslemiş. Bu röportajlardan en çok beğeneceğinizi düşündüğüm oyuncu No Min Woo'nun röportajı. Kendisi günlerce uğraşıp röportajı ayarlamayı başarmış. Tebrikler!


Kitap gayet kaliteli, kuşe kağıda basılmış. İçerisindeki fotoğrafların hepsi bizzat kendisine ait. İçerisinde Kore'ye ve özellikle Seul'e dair her şeyi bulacağınız bu kitap biraz da seyahat güncesi şeklinde yazıldığı için gayet samimi bir dili var. Ayrıca aslında yayınevi 40 lira gibi bir ücret belirlemiş kitap için, ama Tomris Kore hayranlarını düşünerek bu fiyatı 29 TL'ye kadar indirterek zarara bile girmiş. D&R sitesine girerseniz 21 TL'ye kadar indirimle sahip olabilirsiniz kitaba.



Güney Kore
Rüyalar Ülkesi…
Mi?
Neydi bizi bu kadar kendisine çeken şey?

Ne vardı Güney Kore'de diğer ülkelerden bu kadar farklı, böylesine albenili?

Dünya çapında, çoğu kız, milyonlarca insanın hayatında en az bir kere gitmeyi düşlediği Güney Kore nasıl bir yerdi ve tadını mutlak suretle merak ettiği "kimçi" nasıl bir şeydi?

Güney Kore'yi Korelilerden ve orada yaşayan Türklerden öğrenmeye ne dersiniz?
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 240
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: İmleç Kitap


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top