Vuhuuuu! Böyle bir şey ilk kez başıma geliyor yahu. Daha önce twitterdan cevap veren ünlüler oldu tamam da instagramda fotoğraf beğenenine ilk kez rast geldim. Duymuşsunuzdur Jackie Chan, Kore'de bir boy band çıkardı. Adı JJCC... İşte bu grupta benim bir adet biasım mevcut. Adı da Eddy! :)
Ben arada İnstagramda #mancrushmonday diye bir taga katılırım. Pazartesi günleri vurulduğun adamlar... :P Neyse işte daha önce Jay Park, Shinhwa Eric, U-Kiss Eli , VIXX Ken gibi isimleri de paylaşmıştım. Ama dün gece pazartesiye adım attığımız saatlerde JJCC Eddy'yi #mancrushmonday 'im ilan edip yatmıştım. Sabah bir kalkarım ne göreyim. Eddy fotoğrafı beğenmiş. Evet evet ta kendisi. Ama şok hali devam ederken öğrendim ki Eddy etikelendiği fotoğrafları genelde fan service olarak beğeniyormuş. Herkes gibi ben de önce özel olduğumu düşünmüştüm, ama bu da bir şey en azından. :D


4 yorum Blogger 4 Facebook

  1. Bu uzak doğulu adamlar neden bu kadar güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallaha İsviçreli bilim adamlarının bile bu soruya yanıt verebileceğini sanmıyorum. :D

      Sil
  2. Özel olduğun hissi kısa sürmüş, üzüldüm senin adına :) Facebookta birkaç kişinin de fotoğrafının Eddy tarafından beğenildiğini söyleyenler görmüştüm. Demek ki senin de başına geldi :)

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top