(Mehmet Sert'in instagram hesabı)

Evet yanlış duymadınız! Donghae Instagram'da bir Türk'ün takipçisi. Şimdi düşüneceksiniz en büyük Türk hayranı falan olsa gerek. Yok anacım öyle bir şey değil. Ben de ünlüler hangi ünlüleri takip ediyor diye arada bakarım. Böyle filmlerdeki gibi oldu, gördüm o neeeydi gız diye döndüm bir daha baktım. Bir bakarım Donghae, Mehmet Sert adında bir abimizi takip etmekte. Haliyle kimdir, nedir diye merak ediyor insan. Baktım fotoğrafçı bir abimiz, büyük oranda Türkiye'nin manzaralarını, güzelliklerini paylaşmakta. Dünyanın her yerinden de 671 bin takipçisi bulunmakta. Donghae de bunlardan birisi.

(Lee Dong Hae'nin takip listesindeki Mehmet Sert)

Genel kanıya göre Music Bank Istanbul sonrası Türkiye'ye hayran kalan balığımız bu güzellik hakkında daha çok şey öğrenmek istemiş olacak ki konserden bir kaç hafta sonra bu abimizi takip etmiş. Geçenlerde Donghae'nin hesabının hacklenmesine en çok Türk hayranlar üzülmüştür herhalde. "Yeaaa ama o hesaptan Türk abiyi takip ediyordu yeaaa!" diye her Donghae hayranı içinden geçirdi biliyorum.
Ama merak etmeyin canlar çok geçmeden Donghae, eski hesabını geri aldı.

(Donghae'nin beğendiği bir fotoğraf ve Mehmet Sert'in Donghae'nin paylaşımlarına yorumları)
[Not: 3. fotoğraftaki ekran görüntüleri bana ait değil ben sadece üç görüntüyü bulup birleştirdim.]

Mehmet Sert abimizin, Donghae'nin onu takip ettiğinden, Donghae'nin kim olduğundan haberi var mı bilmiyorum. Lakin zaman zaman Donghae'nin gönderilerine yorum yaptığı görülmüş hayranlar tarafından. Şimdiye kadar ben rastlamadım. Ama Donghae de zaman zaman Türk abimizin fotoğraflarını beğeniyormuş. Abi belki farkında değildir, ama takipçilerinin büyük bir kısmı da Donghae hayranlarından oluşmakta. :D

Mehmet Sert'i takip etmek isteyenler varsa hesabı için tıklayınız!

1 yorum Blogger 1 Facebook

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top