Hacı herkes gelen siparişlerinin yazısını yazıyor. Vallaha özendim yahu! Ama yok bendeki bu şans oldukça, hatta daha doğrusu evrenin bütün şanssızlığını üstüme yüklenip yaşıyorken, bu da mı beni buldu bahtsızlıkları çok da şaşırtmıyor artık beni aslında.
Bir neyse ile daha asıl konumuza dönelim. Neyse işte... Bir blogger arkadaştan "miniinthebox" isimli bir site olduğunu duydum, üstelik Türkçe de hizmet veren bu siteden Asya ülkelerinden temin edebileceğiniz her türlü eşyayı sipariş edip satın alabiliyordunuz. K-dramalarda vs gördüğümüz çeşitli takıları da satın alabileceğimi gördükten sonra bir kaç sipariş verdim ve beklemeye başladım. Tabi ki blogger arkadaşa teşekkür etmeyi de ihmal etmedim. Lakin blogger arkadaş siparişlerin geç kalabileceğini, gelemeyebileceğini söyleyerek içime bir kurt da düşürdü.
Bu sırada bir çok blogda daha gelen siparişlerinin, cicilerinin fotoğraflarını çekip bloglarında yayınlayan arkadaşlara tanık oldum. Ben üç ayı gözden çıkarmıştım, dedim beklerim. Fakat, bekle bekleee gelmedi benim ciciler. Nerden baksan oldu 6-7 ay. Ve artık umudumu kestim siparişlerimden... Bu yazıyı da siteye karşı bir sitem babında yazıyorum.
Ayrıca sipariş edenlerin yüzde birine böyle durumlar denk geliyormuş. O da bana oldu ya la! :/ Neyse işte siz de şans özürlü insanlardansanız, nolur nolmaz uzak durun bu siteden. Sizin de hevesinizi kaçırıp duygularınızla oynamasınlar. cut!

8 yorum Blogger 8 Facebook

  1. Benim 35 günde siparişim elime ulaştı, ayrıca hediye bile geldi 5 günde:S
    Acaba siparişlerinin arasında makyaj malzemesi var mıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok takı ve süs eşyası tarzı şeyler sipariş etmiştim sadece halbuki. Gözüm yollarda kaldı ama gelemedi bir türlü. :/

      Sil
    2. Siteye mail çekmeyi denedin mi?Çok şaşırdım şu an :s

      Sil
  2. Oha yaa çok uzun bir süre, Aliexpress de yokmu bu ürünler ? taş çatlasın 20 gübü geçmiyor ulaşması.. merak ettim bu siteyi bir inceliyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin dediğin siteyi hiç duymamıştım. Bir bakmakta fayda var. Ama ağzım bir kere yandı ya karar süresi uzun olabilri tabi ki. :D

      Sil
  3. Bu arada Sawako Kuronuma sormuş siparişler de makyaj malzemesi varmıydı diye ( yurt dışından kozmetik alımında sorun olup olmadığını merak ederek sorduğunu var sayıyorum ) ben aliexpres den ruj aldım ve bir masaj aleti aldım onun içindede 7 adet yüz maskesi vardı sorunsuz geldiler. kozmetik ürünü alacaksan bilgin olsun sorunsuz geliyor.

    YanıtlaSil
  4. Bende o siteden alışveriş yapmayı düşünüyordum iyi ki bu yazını görmüşüm ^_^
    Yazın için teşekkürler :))

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top