Bugün canım dizi anlatmak istedi. Ve kronolojik sırama aynen devam ediyorum. Bu dizinin oyuncularının hepsini ayrı ayrı sevmekteyim, kimseyi ayıramam. Ama başroller bir başka can be! İki başrol oyuncusunun da ilk izlediğim yapımlarıdır aynı zamanda. Hyun Bin'in Secret Garden karakterinin temelleri bence bu diziyle atılmıştır. 


Kim Seon Ah ise dizide kendimi özdeşleştirebildiğim oyuncular arasında yer almaktadır ve bu benim için çok önemli bir kriter. Şöyle ki eğer dizide kendimi başroldeki kızın yerine koyamıyorsam o dizinden kafan puan kırıyorum. Hele ki Hollywood filmlerinde baş rol sarışın ise bitmiştir o film benim içim, esmer kişiliğime yediremiyorum. Dolayısıyla bu dizimizde de kızımızın başına gelenleri kendi başıma gelmiş gibi sayıp çak kaptırabiliyorum. İtiraf ediyorum bu dizide de çok kaptırdım. 


Baş rolleri öve öve bitiremem orası ayrı, lakiiin bir yakışıklımız var bu dizide ki adını anmasak tüm yazıyı çöpe at yani bir işe yaramaz. Daniel Henney!!! Dünyanın en yakışıklı erkeği ilan ettim ben kendisini. İdeal tiplerim, biaslarım, gruplarım, sevdiğim oyuncular, aşık olduklarım, hoşlandıklarım... Hepsi bir kenarda, bu adam diğer kenarda. Bence insan değil uzaylıların bize bir şakası kendisi.


Diğer yan role gelirsek Jung Ryeowon. Yüzünü inanılmaz çok beğendiğim, bence Kore'de abartılan güzellerin yanında sadece gülüşüyle bile parlayacağına inandığım bir kızcağızdır. Geçelim güzelliğini, her türlü rolün altından çok rahat kalkabildiği için saygımı kazanan bir oyuncudur aynı zamanda.


Adı: 
My Name Is Kim Sam Soon
 Yönetmen: Kim Yeon Cheol
Yazar:  Kim Do Woo & Ji Soo Hyeon
Türü: Romantik, Komedi, Dram
Bölüm Sayısı: 16
Vizyon Tarihi: 31 Mayıs 2005
Şirket: MBC

My Name is Kim Sam Soon... Sam Soon ismi Kore'de sanırım komik bir isim olması dolayısıyla kızımız ismiyle aşağılık kompleksi yaşamakta. Bununla birlikte 30'un merdiven dayamıştır, lakin yıllardır saçını süpürge ettiği sevgilisi onu aldatıp, terk etmiştir. Ayrıca bir pasta şefi olan kızımız iş de aramaktadır. Sonunda oğlumuzun restoranında pasta şefi olarak işe girmeyi başarır.


Oğlumuz, görücü usulü randevulardan sıkılmış ve bir plan kurmuştur. Planda da kızımızı kullancaktır. Kızımızın da evi ipotekli olduğu için yavaş yavaş ödemek şartıyla bu parayı oğlumuzdan ister. Bir anlaşmalı ilişki içinde giderlerken ikisi arasında bir elektriklenme olur. 

Lakin tam da o anda yurt dışındaki eski kız arkadaşı peşine bir adam takıp Kore'ye geri dönmüştür. Gönlü bir eski kız arkadaşına kayan bir Sam Soon'a kayan oğlumuz bir de geçmiş travmalarıyla uğraşacaktır. Ama bu gönül kaymalarında kızın yerine ben sinir oldum, çocuğa etmediğim küfür hakaret kalmadı. Hani düşündüm de bana yapsalar bunları Allah'ın selamını alıp veririm o kadar hacı.


Olaya bir de Sam Soon kızımızın eski playboy erkek arkadaşı da dahil olacaktır. Erkek arkadaşı bir kızla nişanlanacaktır ve nişanı da kızımızın çalıştığı restoranda yapacaklardır, e doğal olarak nişan pastası da kızımızın ellerinden öper. Gururunu bir kenara atıp her şeyi sineye çekecektir kızımız. Lakin zaman gelecektir ki bu eski zibidinin gözü yine kızımızın üzerinde olacaktır. Nişanlısı varken alttan alttan kızımızı elde etmeye çalışacaktır.

 Oğlumuzun eski kız arkadaşına gelecek olursak, kızımızın yurt dışına gitmesinin de dönmesinin de belli nedenleri vardır, fazla ayrıntı hevesinizi kaçırabilir. Ayrıca yanında getirdiği yakışıklı da aslında beklenildiği gibi biri değildir. Dizide esas kızımızla bu yakışıklının dil fakiri sohbetleri de beni gülmekten kırıp geçirmişti.


Ayrıca bu dizimizde de bir reklam ürünü mevcut. Şirin domuzcuk! Bu domuzcuk neredeyse her bölümde karşımıza çıkıyor. Tabi ki dizi yayınlanırken de Kore'de en çok satılan hediyelik eşya da olmuştur.

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Dizilerde ki bu havalı zengin oppların çok fazla göze batmayan kızlara olan büyük aşkları ilgileri beni hep şaşırtır.
    Demek ki neymiş zıt kutup olayı gerçekmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi onlar dizi, gerçekte öyle şeyler olacağını pek sanmıyorum. :D

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top