Tehlikeli Buluşma... Bilmiyorum hiç duydunuz mu. Jeolla-do ve Gyeongsang-do Kore'de birbirlerine düşman iki yerdir. Bu yüzden birbirlerinden ne kız alırlar ne kız verirler. Bu husumetin nedenini ben de aslında tam olarak bilmiyorum. Ama daha sonra ayrıntılı olarak araştırıp aynı bir blog konusu olarak da yazacağım merak etmeyin. Ama şimdilik bu iki yerin kavgalı olduğunu bilin yeter. Neyse işte bu filmimizde bu kavganın komediyle nasıl harmanlandığını izleyeceksiniz.
 
Adı: Dangerous Meeting
Yönetmen: Kim Jin Yeong
Yazar: Ha Myeong Mi
Türü: Romantik, Komedi
Süre: 118 Dakika
Yıl: 2011
 

İşte yukarıda bahsettiğim bu iki yerden iki kişi aşık olurlar. Kızımız Gyeongsang-do'dan, oğlumuz Jeolla-do'dandır. Ancak evlenmeye karar verdiklerinde bu durumu ailelerine nasıl söyleyeceklerini bilemezler. Onlar da birbirlerinin ailelerine yalan söyleyerek bu durumu bir sır olarak saklamayı seçerler.

 Tabi ki her filmdeki gibi bu filmde de tüm sırlar ortaya çıkar ve bir çuval incir berbat olur. Bu ikili sonunda nasıl kavuşacaklar onu da siz izleyip öğrenin derim ben. Ben çok da eğlenmiştim bu filmde.

Ama başroldeki erkek oyuncu Song Sae Byeok herkes gibi benim de ufaktan sinirime dokundu ne yalan söyleyeyim. Görüntü itibariyle sanki başrol erkek karaktere çok da uygun değil gibi. Hadi görüntüsü kimin umrunda oyunculuğu iyiyse desek, oyunculuk adına da çok bir şey göremedim ben. Zaten portfolyosuna bir baktığınızda çok da patlayamamış yapımlarda yer alan tanınmayan bir oyuncu olduğunu anlıyorsunuz. Bununla birlikte başrol kızımız son dönemde yıldızı parlamış, hatta bence ilerde çok daha ünlü olacağını düşündüğüm yetenekli bir oyuncu olan Lee Si Young. Bak Koreli in Cadı Kazanı dediydi dersiniz bu kız daha çok şaşırtacak bizi. 


"-Da Hong! Benim için bitmedi. Gelecek hayatıma kadar bekleyemem. Daha doğru düzgün başlayamadık bile! Böyle sona eremez.
+Jeolla-da şivesiyle konuşuyorsunuz.
-Evet ben Jeolla-do'luyum. Da Hong'un memleketi de Gyrongsang-do. Öyleyse ne olmuş! Bu kadar yanlış olan ne? Bunun nesi kötü?"

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top