Baban Kadınlardan Hoşlanıyor... Farklı ve orjinal bir senaryoya sahip bir filmimizdir. Öncelikle bu filmi izlerken ahlaki değerlerinizi azıcık da olsa unutmanızı istiyorum. Neden derseniz çünkü bu filmimiz Türk örf ve adetlerine ufaktan ters bir film. Aranızda benim gibi homofobik bireyler varsa bu filme ön yargıyla yaklaşmamanızı önermekten başka elimden bir şey gelmez. Çünkü tüm o tuhaf durumları bir kenara attığımda izlerken gerçekten keyif aldığım bir filmdir. Ama beklentileri farklı olan kişilerin filmi zaman kaybı olarak da nitelendirdiğini gördüm. Çok da üzüldüm aslında. Ben onlara katılmıyorum. Benim bir kaç kere izlediğim, hala bile sıkılmadığım bir filmdir. Bu filmi izleyen varsa aranızda görüşlerinizi yorum kısmına bırakırsanız çok sevinirim. İyi olur, kötü olur sorun değil, çünkü cidden merak ediyorum.
 

Adı: Daddy Likes Woman
Yönetmen: Lee Kwan Jea
Yapımcı: Cheon Seong Il
Yazar: Cheon Seong Il
Türü: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 113 Dakika
Yıl: 2009

Esas karakterimiz, aslında tıp okuyan bir erkektir. Ancak ne cinsiyetinden memnundur ne de okuduğu meslekten. Ayrıca üst sınıf arkadaşı olan bir erkekten de hoşlanmaktadır. Bir gün her şey tak edince karakterimiz, cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak kadın olur ve okulu da bırakarak çok sevdiği fotoğrafçılığa başlar. Her şeyden ve herkesten uzakta yaşarken bir adamdan da hoşlanmaya başlar. Ancak sırrı yüzünden kendini tam olarak bu adama da açamaz. 


Derken küçük bir çocuk bir gün kapısını çalar. Çocuk iş gezisinde olan ailesinden fırsat bulup kaçmış ve gerçek babasını aramaktadır. Yıllar yıllar önce karakterimiz erkek iken, yine sınıf arkadaşlarından biri ile sarhoşken birlikte olmuştur. Ancak o ana kadar karakterimizin bir oğlu olduğundan haberi yoktur. Çocuğu da gerçek yerine halası olduğunu söyler, ancak çocuk bir süre sonra mızmızlanmaya başlayınca çözümü erkek kılığına girmekte bulur. Dizi ve filmlerde makyaj sorumlusu olan erkek arkadaşı da her şeyden habersiz onun kılık değiştirmesine yardım edecektir.

Bir taraftan çocuğuna babalık yaparken bir taraftan da erkek arkadaşından bu sırrı saklayabilecek midir? Çocuğun annesi oğlunun kayıp olduğunu duyunca ne yapacaktır? Karakterimizin ailesi de bir torunları olduklarını öğrendiklerinde nasıl tepki verecekler? Erkek arkadaşı karakterin geçmişindeki sırra rağmen onu hala sevebilecek midir?


"-Ben Yoobin'in babasıyım.
+Evet biliyorum.
-Yoobin'in babası benim dedim.
+Evet. Babasın.  .................... Ne?
-Asla bir erkek olmadım. Sadece bir erkeğin bedenine hapsolmuş gibiydim. Ama bunu taşıyarak yaşamak çok zordu. Saklamak gibi bir niyetim yoktu. Sana söylemek istedim. Ama korktum.
+Ne dersen de bu senin suçun. Ne olursa olsun bana söylemeliydin."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top