Karaktersiz ya da Terbiyesiz... Hiç hoşuma gitmeyen, çok sıkıldığım ve çok da tavsiye etmediğim bir filmi anlatacağım bugün. Madem tavsiye etmiyorsun ne anlatıyorsun mübarek diyeceksiniz biliyorum. Ne derseniz haklısınız. Ama bu filmde Gong Hyo Jin oynuyor. Bu filmi anlatmamın yegane sebebi budur, başka da bir şey değil. Eğer benim gibi Gong Hyo Jin'in oyunculuğunu merak etmiyorsanız izlemeseniz çok da bir şey kaybetmezsiniz. Ama bundan yıllar önceki Güney Kore'yi merak ediyorsanız, bak onun için izleyebilirsiniz belki. 


Adı: Conduct Zero
Yönetmen: Jo Geun Shik
Yapımcı: John Ledford & Park Moo Seung & Mark Williams
Yazar: Jo Geun Shik & Lee Hye Joon & Jeong Jin Hwan
Türü: Gençlik, Komedi
Süre: 99 Dakika
Yıl: 2002


Bu gençlik filmimizde bir adet belalı serserimiz bulunmaktadır. Bu serseri bir gün annesinin kuaför dükkanına gelen iyi karakterli bir kıza aşık olur. Hatta kız da ondan hoşlanmıştır. Kıza yaklaşmaya çalışır. Kızın gittiği gitar kursuna gidip gitar çalmayı bile öğrenir. Ancak tüm bunları yaparken sahip olduğu serserilerin kralı olma ününü de korumak isteyecektir. Bu ikisi arasında seçim yapmak onun için da zor olacaktır. Bu ikilinin dışında bir de gencimize aşık olan belalı kötü bir kızımız da mevcuttur. 

Tabi ki kötü kız ile iyi kız arasındaki çatışma da filmde yer almaktadır. Kötü kızımızı Gong Hyo Jin oynamaktadır. Ayrıca serseri gencimizin ergenlikte tavan yapmış bir arkadaşı bulunmaktadır. Komedi ürünü olarak kullanılmış bir karakter kendisi. İyi kızımızı da çok kısa bir süre oyunculuk yapan Lim Eun Kyeong oynamaktadır. Bu kızın tarif edemediğim bir albenisi var. Benim açımdan hiç de güzel diyemem ama tuhaftır ki çirkin de diyemiyorum. Bu kızın oynadığı Marrying High School Girl diye bir film daha var. O filmde daha çok hissediliyor bu durum. O filmi de yakın zamanda anlatırım.

"-Sana sadece tek bir şey soracağım. Dürüstçe cevap ver. Susan'dan mı hoşlanıyorsun? Kyungah'tan mı hoşlanıyorsun?
+Susan."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top