Bu yazı birazcık günlük birazcık da günah çıkarmak gibi olacak baştan uyarayım. Konumuz "Kore'ye nasıl gidemedim?" olsada daha spesifik bir gidememe hikayemi sizlere anlatmak istiyorum. Herkes gitme hikayelerini anlatırken ben tam tersi bir konu seçtim. Hemen hemen hepinizle aynı nedenlerle gidemedim sayılır aslında. Bir dönem sen küçüksün büyüyünce gidersin idi bahanem. Aileden yeşil ışık çıktığında ise maddi soruna bir türlü çözüm bulamadım. Tam para biriktirdim derken bir şeyler çıktı ve parayı harcamak durumunda kaldım. İş buldum oh rahat biriktiririm dediğim anda işsiz kaldım. Derken bu güne kadar, 10 yıldır, hiç ama HİÇ gidemedim.


Geçenlerde Kore'ye gidebilmem için bir fırsat belirdi ufukta. Lan dedim hadi inşallah bu sefer belki giderim. Hatırlarsınız bir video paylaşmıştım. Neden Kore'ye mutlaka gitmeliyim konulu bir video hazırlamıştım. O videoyu aslında bir yarışma için hazırlamıştım. Her ülkeden Wow Supporterlar olarak neden Kore'ye gitmemiz gerektiğini anlatıp, sosyal medya hesaplarımızla, bloglarımızla birlikte yarışmaya başvuruyorduk. 

Başvurdum başvurmasına ama yılın mallığını yapmışım. Başvurma formuna blogumun sayfası yerine kendi şahsi facebook hesabımın linkini koymuşum. Ve daha sonra sonuçlar açıklandığında tam da bu nedenle puan kaybettiğim belli oldu. Sonuç olarak 2. oldum. 6 puanla kaçırmışım 1.liği. Çok koymadı aslında bu durum, çünkü kazanan arkadaşın da hak ettiğini biliyordum. Güney Kore'de 20 Gün sayfasının admini Ece arkadaşımız kazandı yarışmayı ve turla birlikte Kore'yi gezdi. Facebook sayfasına girerseniz tur hikayelerine ve çektiği fotoğraflara siz de tanık olabilirsiniz. Yakınmanın, ah vah etmenin bu saatten sonra bir getirisi olmayacağı için hayırlısı budur dedim. Zaten pasaportum yoktu ve tur başlayana kadar pasaportun elime ulaşması büyük dert olacaktı. Ama kendi salaklığıma da kızmıyor değilim hani... En nihayetinde her şey KISMET! :)

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top