Hatırlanacak bir an... Başlarda romantik gibi görünse de ağırlıklı bir dramdır. Dikkat! Aşka yaklaşımınıza yeni bir bakış açısı getirebilir. Bizim yaşadığımız da aşk mı dedirtebilir. Bir süre tavana boş boş bakma isteği ya da halının desenlerini sanki ilk kez görüyormuşçasına seyretme içgüdüsü uyandırabilir.



 Adı: A Moment To Remember
Yönetmen: John H. Lee
Yapımcı: Cha Seoung Jae
Yazar: Kim Yeong Ha & John H. Lee
Türü: Romantik, Dram
Süre: 117 Dakika
Yıl: 2004
 

Kızımız aşkta büyük bir darbe görür. Ama ardından bir gün bir markete girer ve kola almaya karar verir ancak aldığı kolayı markette unutup gider. Daha sonra hatırlayıp geri döndüğünde bir adamın (esas oğlanımız) kolasını içtiğini zanneder, elinden alır ve içer. Üstüne bir de adama geğirir. Hatta filmin sonlarında bununla ilgili çok dokunaklı bir sahne de mevcut.


Ancak kader ya bu bir inşaat ustası olan adamla işleri gereği yeniden karşılaşırlar ve adam da kolanın intikanımı alır. İşte bunlar mutlu mesut yaşarken evlenirler. Ama hayat ya bu kızımız erken bunama kurbanı olur.


Zamanla herşeyi unutur. Ve sonunda bir kliniğe yatar. İşte en acıklı sahne burası. İnsan ağlamaktan nasıl helak olur diyorsanız mutlaka izleyin. Bu duygusal filmlerde Korelilerin üstüne yok azizim valla. Yakında Hollywood bu senaryoyu da alırsa şaşırmayın derim.

(Edit: Hollywood'a çamur attık ama bizim Türk sineması (ç)almış filmi, Evim Sensin diye de piyasaya sürmüş.)

"Asıl mimar, kalbinde koca bir saray inşa edebilendir.”

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top