Bitmeyen Sevgi... Kim Rae Won ve Lim Soo Jeong'un harika oyunculuğunu izlemeye hazır mıyız gençler? Oyunculara sevgimin kat be kat arttığı bir yapımdır. Kim Rae Won'a My Little Bride filminden epey aşinaydım gerçi. Ama bambaşka bir tarzda kendini yeniden sevdirmeyi başardı.


 Adı: ...ing
Yönetmen: Lee Eon Hye
Yapımcı: Hwang Pil Seon
Yazar: Kim Jin
Türü: Romantik, Komedi, Dram
Süre: 104 Dakika
Yıl: 2003
 

Küçüklüğünden beri hastalıklardan kurtulamayan ve vücudundaki minik bir anormali yüzünden asosyal olan bir kızın hikayesi. Salya sümük ağlayabilitesi yüksek bir filmdir. Bir gün alt dairelerine yakışıklı bir kiracının taşınmasıyla kızımız dört gözle beklediği o fedakar aşkı tadar.

Annesi hayatı ona sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Her ne kadar bir geleceği olmadığı bilinse de kızımız bir bale aşığıdır. Ancak beklenilenin aksine film mutlu sonla bitmez ne yazık ki. İşte o zaman filmin işlediği konuyu, adında da bulunan bitmeyen sevgiyi anlıyorsunuz.

Filmde en komik ve benim en bayıldığım sahne esas oğlanımız Kim Rae Won'un kızın numarasını yere yazdıktan sonra harıl harıl silmeye çalıştıkları sahneydi.                    

 

"Senin sorunun bu, Misuk... Aşkla işi birbirine karıştırıyorsun. Ne kadar verirsen o kadar almak istiyorsun. Gerçek aşk böyle değildir. Aşk, hiçbir şey almadan mutlu olmaktır... Sadece vermektir."

 

"-Ki-Su mu? Okulun önündeki bayraklı adam mı? O, lisedeyken bizim okuldan bir kızı sevmiş… Ve yağmurlu bir günde Ki-Su onu beklerken, kız caddeyi geçmeye çalışmış ve bir araba onu ezip öldürmüş... O günden beri okulun önünde durup trafiği yönetiyor… Ve yağmur yağdığında hep ağlıyor…"
***
"-Şu garip adam bir zavallı… Aşkını kaybedip yalnız kalmış. Aşkından delirmiş... 
+Mutlu bir insana benziyor. Herkes böyle bir aşk yaşayamaz. Hem o aşk daima kalbinde yaşayacak." 

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top