Merhaba Hayalet... Cha Tae Hyun'dan yine oynadığı her film gibi harika bir film daha. Her yapımında daha çok hayran olamam derken beni yanıltıyor bu oyunculuk duayeni. Kimsesiz olarak büyümüş bir adamın canına tak edip ölmeye çalışıp ölememesi ve yine  başarısız bir girişiminden daha sonra dört tane hayaletin musallat olması ve onlarla birlikte yaşamaya çalışmasını anlatır.

 Adı: Hello Ghost
Yönetmen: Kim Yeong Tak
Yapımcı: İm Seong Bin & Choi Moon Soo
Yazar: Kim Yeong Tak
Türü: Fantastik Komedi Aile
Süre: 111 Dakika
Yıl: 2010


Onlardan kurtulmak için hepsinin birer birer dileklerini yerine getirir. Bu dilekler birbirinden bağımsız dilekler gibi görünse de aslında tek bir şeye hizmet etmektedir. Her bir hayaletimiz şahsına münhasır karakterlere sahipler. Sapık dede, sürekli ağlayan teyze, sigara tiryakisi amca ve bir türlü doymak bilmeyen küçük bir çocuk derken ortalık sirk alanına dönüyor.


Onların başına açtığı zorluklarla uğraşmak yeterince zordur. Bir de üstüne karakterimiz aşık olur. Musallat belasıyla uğraşırken sevdiği kızla vakit geçirmek kolay olmayacaktır. Genel anlamda komedidir. Ama dram kısmı insanı can evinden vurur, ağlatmadan da bırakmaz bu film benden söylemesi Filmin sonunda büyük düğüm çözülür ve filmde olan biten her şeyin bir nedeni olduğu ortaya çıkar. Böyle de bir ipucu vereyim.


 "Fotoğraf görsem hep başkalarının fotoğrafıdır. Yine de ailem nerede diye düşünmek için fotoğraflara bakarım. Göremediğim ailem."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top