Psişik... Sevgili Türk oyuncumuz Enes Kaya'nın oynadığı film olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde, sağır sultan bile duydu. Başı dram açısından oldukça verimliydi, zaman zaman sinir bozucu derecede insanı kendine bağlayan ufak bir gerilim de mevcuttu.

Adı: Haunters
Yönetmen: Kim Min Sook
Yapımcı: Eugene Lee
Yazar: Kim Min Sook
Türü: Fantastik, Komedi, Aksiyon, Gerilim
Süre: 114 Dakika
Yıl: 2010


Filmimizde hurdalıkta çalışan 3 arkadaş yer almaktadır. Bu arkadaşlardan biri bir işe girer. Bu iş yerine de fantastik güçlere sahip kötü karakterimiz girerek hırsızlık yapar ve ayrıca çok sevdiği patronunun da ölümüne neden olur. Bu kötü karakter, insanların gözlerine bakarak onlara istediğini yaptırabilen bir psişiktir. Ancak bu kişiye o ana kadar tek karşı koyabilen kişi de bizim gençtir. Olayların farkına vardığında ise bu kötüye karşı savaş başlatacaktır. Lakin acaba intikamını alabilecek midir? Arkadaşlarıyla birlikte girdiği bu savaşta sonuç ne olacaktır?


Sonunda Enes'in canlandırdığı Ali karakteri ölse de az da olsa mutlu bir sonla bitiyor. Ama tam bir intikam alınamıyor fikrimce. Sanki devamı olacakmış ya da arkadaşları uyanacakmış gibiydi. Kurgusu güzeldi, keyifliydi. Ama bir andan sonra sanki zombi filmi izliyor gibi hissettim kendimi. Kafa koparma sahneleri zihnimden gitmiyor olsa da etkileyiciydi. Tipik bir iyi-kötü savaşıydı. Güzeldi.


Enes'in sahneleri de oldukça çoktu. Namaz kılma sahnesi, içki muhabbeti güzeldi. Ayrıca Enes'in akıcı Korecesini filmde bile övüyorlar. Ufak bir sahnede de Enes bir dergideki Türkiye fotoğrafını gösteriyor diğerleri de güzelmiş diyor. Uzun ince bir yoldayımı söylediği an mest oldum zaten.
"Seni öldürene kadar yaşamaya devam edeceğim.  Seni öldüreceğim ve ölene kadar yaşayacağım. En az senin öldürdüğün kadar insanın hayatını kurtaracağım."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top