Aileyle izlemezseniz daha iyi olur uyarısı yapmak istedim bu filmde. Çünkü bence bir +13 olmalı bu film. Filmimizin başrolünde aslında tek bir kızımız var ama. Birkaç kızın tuhaf arkadaşlığını o kızın gözünden görüyoruz. Return of Superman programından hatırlayacağınız Tablo'nun karısı, Haru'nun da annesidir başroldeki kızımız. Bu kadının tüm filmlerinde bir tuhaflık var itiraf etmeliyim ki, kadına has bir üslup mu desem değişik bir şey.


Adı: Girlfriends
Yönetmen: Lee Sang Hoon
Yazar: Jang Sa Hyeon
Türü: Dram, Komedi
Süre: 102 Dakika
Yıl: 2005


Basit bir ofis aşkı gibi başlayan filmimiz çok geçmeden kendini belli etmeye başlar. Aşkını baya baya doruklarda yaşayan kızımız sevdiği adamı ailesiyle bile tanıştıracak seviyeye gelmiştir. Lakin bir şeyler yanlış gitmektedir, sevdiği adamın samimiyetinden şüphe duyacaktır. Fark edecektir ki sevdiği adam aslında 3 kızı birden idare eden profesyonel bir playboydur.

Sevdiği adamı elinde tutup diğer kızları saf dışı bırakmak veya adamdan intikam almak arasında gidip gelirken söz konusu kumalarıyla da tanışma şerefine nail olur. Bu birbirinden tamamen farklı aynı adamı seven 3 kadın tuhaf bir arkadaşlığın adımlarını atarlar. Tabi saç baş yolunan bir cat fight da göreceğiz orası ayrı.
Esas oğlan demeye dilim varmıyor bu eşşeoğlusunu hangi kızımız avucunun içinde tutmayı başaracaktır onu da izlemeden bilemezsiniz. 

"Neden bir şans daha vermiyorsun? Hayatının kederle kaplanmasına izin verme. Her gün mutlu olmalıyız. ... Hayattaki çoğu şey öğrenmeye değer. Ne düşündüğün önemli değil. Önemli olan mutluluktur."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top