Hep de romatik komedi anlatmışsın diyenlere bu film. Alın size dibine kadar bir dram. Filmi anlatmak için bir kerecik daha izlerim normalde. Ama bu filmi izlemeye ciğerim el vermedi. Cherry Tomato filminden sonra benim için ikinci acıklı filmdir.  Mutlu sonla bitmese vallahi çekilecek çile değil. Başrollerinden birini, yani çocuğu Yoo Seung Ho oynuyor. Şimdilerde koca delikanlı oldu ablaları. O tarihi dizi senin bu hanedan benim epeydir boy gösteriyor.


Adı: Don't Tell Papa
Yönetmen: Kang Seok Beom
Yazar: No Hye Yeong & Kang Seok Beom
Türü: Romantik , Komedi , Dram
Süre: 114 Dakika
Yıl: 2004

Başrol babamız lise sıralarındayken baba olmuştur. Annesi çocuğu bırakıp kaçmış bir daha da ondan haber alınamamıştır. Genç babamız da ne yapmış ne etmiş çocuğunu büyütmüştür. Pavyonda çalışan babamız çocuğunu bu ortamda yetiştirmek durumunda kalmıştır. 


Ezik çocukluğuna rağmen en kıymetli şeyi babasıdır bu çocuğun. Babası üzülmesin diye neleri söylememiştir. Filmin adı da oradan gelmektedir zaten. Babası serseridir ama çocuğu için her şeyi göze alabilmektedir. İyi kötü idare ederlerken bir gün terk edip giden bu hayırsız anne peydah olur. Bunca yıldan sonra gelen bu anneyi kabul etmek kolay olmayacaktır kabul edersiniz ki. Bu kadar kedere rağmen nasıl mutlu sona bağlanacağını da izleyip görün artık.
"Amca! Babama vurma lütfen amca!"

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top