I'm Sorry I Love You dizisini izlemişim, e doğal olarak bende de bir So Ji Seob aşkı kabarmış, ne yaptım, gittim So Ji Seob'un oynadığı tüm yapımlara şöyle bir el atmak lazım dedim. Tüm yapımlara dedim ama bu filmi izledikten sonra o el atma hevesini bir kenara bırakmıştım. Çünkü bu filmi izledikten sonra doyamadım aynı gün bir daha, ertesi gün bir daha derken bir bakmışım So Ji Seob'u unutmuşum. Yani o derece sevdiğim bir filmdir, gönlümde yeri başkadır. Çin - Kore ortak yapımıdır. Ama filmdeki Koreye ait tek öğe bizim So Ji Seob yiğidimizdir. Hatta o bile Çince konuşmaktadır.  Süprizli bir filmdir, ama sanki sonu daha iyi olabilirdi gibi.


Adı: Sophie's Revenge
Yönetmen: Yimeng Jin
Yapımcı: Yang Du & Ming Beaver Kwei & Ling Lucas
Yazar: Yimeng Jin
Türü: Romantik, Komedi
Süre: 107 Dakika
Yıl: 2009


Kızımız Sophie, eski sevgilisi Jeff'e (So Ji Seob) takıntı derecesinde aşıktır. Ancak düğün hazırlıkları yaptığı erkek arkadaşı Jeff, onu ünlü film yıldızı Anna için terketmiştir. Sophie ise hala Jeff'i unutamamış ve onu Anna'dan geri alma planları yapmaktadır. Ve bu intikamı planlarken, nasıl olsa ikisi de aynı taraftadır mantığıyla Anna'nın eski sevgilisi olduğunu düşündüğü Gordon ile işbirliği yapacaktır. Bu intikam planlarında Sophie'nin eğlenceli arkadaşları da yer alacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar bir türlü bu şeytani Anna'yı yenemezler.


Ancak bu planlar sürerken siz de tahmin edeceksinizdir ki ikili bir bakmış birbirlerine aşık olmuşlar. Ama dedim ya süprizli bir film, her şey o kadar da kolay değildir.  Ben ipucu vermeden anlatmaya çalıştım bu filmi ama, inanın çok zor oldu yahu. Başroldeki yiğidimiz, So Ji Seob'u gölgede bırakmış olsa da, rolü çok az olsa da So Ji Seob da var bu filmde.imdi farkettim de ne çok Seo Ji Seob demişim yahu.


"Daha önce senin gibi bir kadınla tanışmamıştım. Yaptığın şeyler saçma olmasına rağmen bu bile hoşuma gidiyor. ...Ve ısrarcı doğan ve asla vazgeçmeyen ölümsüz ruhundan da hoşlanıyorum. Sen benim iç benliğimi ortaya çıkardın.Gerçekten istediğim şeyi anlamamı sağladın. Ayrıca, her gün gözlerimi açtığımda seni görüp, duyabilmeyi arzu ediyorum."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top