Evet epey bir gecikmiş olabilir bu haber ama olsun yine de yazmak istedim panpalar. Çünkü hala bile videoları izlerken "Aha TOKİ dedi laaaaan!" diye haykırıyorum. Tabi inanamıyor insan. Bunca yıl yetim hayran muamelesi görüp şimdi bu kadar ilgi görünce alışamadık bu duruma. Aslında hala bile Ülker Sports Arena'nın içine elimde biletle girmedikçe inanamayacağım gibi ama neyse.


İlk mevzumuz 10 Haziran Pazartesi günü Younha's Starry Night Radio programına MBLAQ'in konuk olmasıyla başladı. Liderimiz Seungho, programın sonlarına doğru MBLAQ'in yakın bir zamanda dünya turuna çıkacağını söyledi. Meksika, Japonya ve TÜRKİYE gibi bazı ülkeleri ziyaret edeceğini söyledi. Bu haberi ilk duyduğumda bir kafede arkadaşlarımla oturmaktaydım ve çığlık attım diyebilirim. Gerisini siz düşünün artık! 

 
(44:35)

Evet MBLAQ, Türkiye'ye gelecekti. Ancak şöyle bir konu vardı. Henüz Music Bank İstanbul kadrosu açıklanmamıştı ve MBLAQ'in Music Bank için mi yoksa başka bir şey için mi geleceği bilinmiyordu. Lakin kadro açıklanınca bunun Music Bank için olduğu da anlaşıldı.
 ___________________________
 

İkinci mevzumuz da ilkinden bir ay sonra 9 Temmuz'da  KBS World kanalında yayınlanan K-Pop Backstage Chat programının 12. bölümünde gerçekleşti. Bu programa katılan MBLAQ, hayranlardan gelen sorunları yanıtladı. Bir nevi fantalk gibi bir şey yapılıyor.
 Ve o programda gruba, Fransa gibi diğer yabancı ülkelerde tanıtım faaliyetleri planları olup olmadığı soruluyor. Fransız hayranın bu sorusuna Seungho teşekkür ediyor ve bir dünya turu yapacaklarından bahsediyor. Ama tam Seungho'nun konuşmasını bitirdiği anda G.O lombak gibi atlıyor konuşmaya, iyi ki de öyle yapıyor gerçi. Fransaya çok yakın olan Türkiye'ye gidiyoruz ama diyor. Bütün üyeler de evet diyerek onaylıyor. 
(6:52)

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top