Kötü Çift... Lim Chang Jeong ve Uhm Ji Won'dan bir romantik komedi. Evet iki yetenekli başrol oyuncusuna sahip bu film komik tesadüflerin bir araya getirdiği bir çifti anlatıyor. Lim Chang Jeong'un oyunculuğu sanki filme bir nebze daha kalite katmış gibi. Daha önce Shotgun Love ve Fortune Salon gibi filmlerden de hatırlarsınız esas oğlanımızı... Çok da sansasyon yaratacak, klasik olacak bir film diyemeyiz. Ama bozuk moralinizi düzeltir, depresyondan çıkartır, hayat enerjinizi yeniler, aşka inancınızı tazeler, enerji verir, cildi gençleştirir, dişleri kuvvetlendirir, ayriyetten... Tamam tamam kafa açıyorum. Ama film güzel yani, izleyin!


Adı: Bad Couple
Yönetmen: Shin Geun Ho
Yazar: Choi Jin Won & Shin Geun Ho
Türü: Romantik, Komedi
Süre: 108 Dakika
Yıl: 2010

Esas kızımız kefille borç para veren bir şirkette çalışmaktadır. İşi borçluları arayıp borçlarını zamanında yatırmasını sağlamaktır. İşine çok bağlıdır ve aslında bunun altında bir travması yatar. Çok öncelerde erkek arkadaşı için annesinin evini bile satıp tüm parasını ona vermiştir ama erkek arkadaşı da tüm parayı alıp kaçmıştır. Durum böyle olunca müşterilere de kök söktürmektedir kendisi.


Esas oğlumuz ise bir arkadaşına kefil olmuş bir polis memurudur. Tam burada bu ikisinin yolları kesişir. Ama ilk karşılaşmaları farklı bir nedenden olur. Lakin sonunda bu ikisi telefondan birbirlerine girince aslında kim olduklarını o zaman anlayacaklardır.  Gelgelelim olay burada bitmez. Daha sonra çeşitli vukuatlarla da bu ikisi bir araya gelmek zorunda kalırlar. E haliyle yavaş yavaş da eros kendine mesken edinir bu ikisinin beraber oldukları yerleri.


Ama her romantik komedideki gibi bu filmde de yanlış anlaşılmalar olur ve araları bozulur. Ama tüm filmi o son taksi sahnesi için bile izleyebilirsiniz, çok keyif aldım ben şahsen. Daha fazla ayrıntı vermeyeyim en iyisi zevkinizi bozmayayım. Acaba gerçek aşk galip gelecek midir? Kızımız geçmiş travmasından kurtulabilecek midir? En önemlisi bu ikisi nasıl bir araya gelecektir?

" Ölmem için birinin beni bıçaklamasına gerek yok. Sana ne yaptım ki beni öldürmek için elinden geleni yapıyorsun? Bana yaptıklarının bedelini ödemek zorundasın. Beni iyi dinle. Sırtını dönüp gitmeden önce sana söyleyeceğim bir şey var. Ben... Ben hayatımın kadınını buldum ve onunla birlikte hayatımın sonuna kadar mutlu olacağım. Eğer borçlarımı ödersem benimle evleneceğine söz vermiştin. Altmış bin dolar borcum var. Ödeyeceğim ve sen de verdiğin sözü tutacaksın. "

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top