Benim biricik, güzeller güzeli, tatlı dilli, yüksek IQlu senaristim Kim Eun Sook'un dizisidir. En sevdiğim senaristin en sevmediğim dizisidir ama. Senaryo hoş aslında ama Kim Tae Hee'yi sevenleriniz varsa tenzih ediyorum onları ama bu diziyi b*k etmiş abla ya hiç kusura bakmayın. Kıskanıyorsun ondan böyle diyorsun diyebilirsiniz, belki de cidden öyledir bilmiyorum. Lakin antipatiklikten bitse gitsek şeklinde izlemiştim diziyi.

Düşünün yani elli bin tane karakterin karmakarışık ilişkilerini barındıran Heirs dizisi bile bu dizinin üstündedir. Yok yani olmamış bu. Gidin Ha Ji Won ile falan yeniden çekin öyle izleyeyim. Tamam kadın role biraz yaşlı kalabilir ama o da bir piremses bence. İzlemeye değer mi evet, ikinci üçüncü kez izlenir mi tartışılır, arşivde saklamalık mı kesinlikle hayır. O yüzden ben yeniden izlemeyi düşünmeden arşivimden sildim an itibariyle kendisini. Yolu açık olsun, yıldızı parlasın!


Adı: My Princess
Yönetmen: Kwon Seok Jang & Kang Dae Seong
Yazar: Kim Eun Sook
Türü: Romatik, Komedi
Şirket: MBC
Yıl: 2011

Sıradan bir kızken aslında Kore hanedanına bağlı soylu biri hatta Kore'nin prensesi olduğunu öğreniyor kızımız. Düşlerimin Prensi'ni anımsayanlarınız olacaktır bu durumda. Evet onu temel alabilirsiniz bence aslında hata olmaz. Bu prenses bir Leydi Diana gibi gerek sevilecek gerekse de yerden yere vurulacak.


Ancak bir prenses olmanın zorluklarına göğüs gererken yanı başında aslan gibi, kapı gibi bir öğretmen yaver bulunacaktır. E babam da olur öyle prenses. Beni de koruyan kollayan öyle bir adam olsa ben de takmam efendime söyleyeyim saraymış, hanedanlıkmış.

Klişedir zaman zaman hem de ağır Kore klişesidir. Ama sesli kahkaha attım derecesinde eğlencelidir, ayyy kızaaaağğğm şu sahneye bitiyoruuğğğm kıvamında romantiktir hatta. Peki yeniden kendime soruyorum. Güzel miydi evet, daha iyisi olabilir miydi kesinlikle evet. Yine de kalp kalp kalp!

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top