Bad Family, Fake Family Service şeklinde isimlerle anılıyor bu dizi. Yıl 2006, siz düşünün artık benim ne kadar yaşlı olduğumu. 91'li bir bireyim ama 10 yıldan eski dizileri arşivimde tuttuğumu görünce ben de yaşlandım diyorum kendi kendime. Ama pek severdim bu diziyi. Artık fantastik olsun, orjinal olsun derken dizilerde ekşından geçilmiyor. Ama eskinin yer yer klişeye düşen sıcacık dizilerini de tavsiye ederim size.


Basitlik kötü bir şey değildir, hele ki dizideyse ruha dinginlik verir panpalar. En azından ben kendi adıma öyle düşünüyorum. Siz de vampirli, tilkili, goblinli, perili Kore dizilerinden ufak bir mola istiyorsanız buyrun efenim bunu izleyin. Bu diziye aslında belki aşina olanlarınız vardır. Türk dizi sektöründe de "Aile İşi" ismiyle uyarlanmıştı bu dizi. Ama çok da tutulmadığı için 13 bölümde final yapılmıştı. Aslında kadro da güzeldi ama tutmasını isterdim.



Adı: Bad Family
Yönetmen: Yoo In Shik
Yazar: Lee Hee Myung
Yapımcı: Lee Chan Kyu
Türü: Komedi, Dram

Şirket: SBS
Yıl: 2006

Dizimizde minnak bir yavrucağımız var. Bu minnak kızımızın ailesi ölüyor ve ailesinin öldüğü kazada hafıza kaybı yaşıyor. Amcası da kızımız bir an önce hafızasını geri kazansın diye ona kendi ailesini sahte kişilerle yeniden kuruyor. Bu aile birbiriyle alakası olmayan kişilerden kuruluyor. Anne baba bile birbirlerini tanımıyor. Kimi borcu yüzünden kimi aile kurandan korktuğu için bu teklifi kabul edip bu kızın ailesi olarak bir evde kalmayı kabul ediyorlar. Ama kızımızın amcası ve ablası rollerini kızcağız için kabul eden kişiler birbirlerine aşık olmaya başlarlar.


Aile bireylerinin her biri farklı bir alem başka bir macera olduklarından bu aşk çabucak yeşeremeyecektir. Bir de kızımızın ailesinin ölümünün ardındaki sırlar da aralanmaya başladı mı bu aile gerçek bir aile gibi kenetlenmeye başlayacaktır. Bu minnak kızın psikolojisi düzelsin diye girilen bu oyun derin bir sevgi bağının temelini atacaktır. Kıymeti bilinmiyor bu dizinin yahu. Halbuki finali de pek güzeldi. Bu kadar spoiler size fazla gelmesin ben çenemi kapatayım. 

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top