Pek bir arabesk başlık atmışım yahu. Duyan neler neler düşünecek. Ama aslında ilk anlamında kullandım bu cümleyi, hiç öyle mecaz anlam falan yok. Geçen sene bir kampanya başlatılmıştı Kore'ye dair. Kore hakkındaki güzel düşüncelerini İngilizce bir iki cümleyle yazıp yolluyordun. En beğenilenlerin isimleri Kore'nin bir sokağında tek tek kaldırım taşı olacaktı. Yaptım, yolladım, hatta duyurusunu sizinle de paylaşmıştım. (Adını Kore Sokaklarına Yaz!)


İşte bir süre bekledik sonuçları, yavaş yavaş geliyordu herkesin maili. Benimki bir türlü gelmek bilmedi oradan bir kıllanmıştım zaten. Bir süre sonra ilk aşamada karşıma ilk yazı çıktı. (ilk görsel) Heee dedim kendi kendime demek ki kabul edilmiş benim yazım, Kore'de kaldırımda adım yazılacak ama sadece beklemem gerekecek. Bu bünye neleri beklemedi onu da bekleriz elbet dedim. Dedim deee epey bir daha bekledikten sonra şöyle bir şey dediler bana. (2. görsel) 


Kitaba adınız başarıyla basılmıştır yazıyor. Bu cahil de sandı ki kitaba basılan her isim kaldırımda da yer alacak. Ne bilsin kitaba basılanlar teselli ikramiyesi olduğunu. Ben tabi nasıl sevinmeler, nasıl kıvanç duymalar... Sanıyorum ki adım Kore sokaklarında. Adları kaldırımda olan arkadaşlar bir bir isimlerinin fotoğraflarını maillerinde bulurken benim içime bir kurt düştü. Aga dedim yine mi gol değil acaba. Gol değilmiş ya la. Sonradan öğrendim ki, sadece kitabında yer almışım.
Sonra birkaç arkadaşla konuştum, sayemde öğrenmişler bu kampanyayı. Ve sayemde isimleri yazılmış Kore sokaklarına. Benim fukara avunmam da böyle oldu. Napalım kısmet. Belki bir gün gidip kendimiz kazırız adımızı. Günah çıkarır gibi oldum bu yazıda biraz. Evet beni seçmediler. Beni beni Bihterini! :D

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top