Selam canlar! Elin Oğlu ile girdiğim televizyon kariyerine Kazan Kazan programıyla devam ettim. Ancak o da fazla sürmedi. Şimdi de Show TV'de yayınlanacak yeni bir yarışma programının ekibinde yer alıyorum. Adı başlıkta da gördüğünüz gibi Kız Tarafı Erkek Tarafı. İsminden dolayı bazı arkadaşlar izdivaç programı sanıyor ya da tanıtım reklamından dolayı yemek programı zanneden de var. Yok anacım bizimkisi düz yarışma. 


Belki izlemişsinizdir Aileler Yarışıyor programını, biraz o tarz bir yarışma olacak. Ama bizimkisinde kızlar erkeklere karşı yarışacak. 3 kız ve 3 erkek birbirlerine karşı yarışıp eğlenecekler. 

Yani eğer katılmak isterseniz yanınıza hemcinsiniz iki adet arkadaşınızı bulmak yeterli panpalar. Ben programın yarışmacı seçme kısmında olduğumdan, hani sıkılırım gerilim ben falan derseniz, mülakatlarda ben de bulunuyorum. Hiç çekinmeyin derim. 

Ödül ne diye soracak olursanız, benimle tanışmak gibi iğrenç bir espri yapmayacağım tabi ki. Elektronik eşyalar, beyaz eşyalar gibi klasik yarışmalarda gördüğünüz çarşı tarzı bir ödüllendirme mevcut. Bilgi yarışması da değil çok fazla kasmanıza gerek yok.

Katılmak isterseniz katılım formunu hemen aşağıya bırakıyorum. Yarışma hakkında sorularınız da varsa merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. :)


2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Başvuru yapldığında ne kadar sürede haber veriliyor acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumlu olduğunda 1 ay içerisinde dönüş yapılıyor. :)

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top