Bu konuyu biraz da "aman biz senin blogunu kültür için takip ediyoruz, yakışıklı adam paylaşma" diye ufaktan sinirimi bozan arkadaşın inadına yazdığım doğrudur inkar edemem. Benim blogumda her telden konu var çünkü, kimse karışamaz ne yazacağıma. Ama hani tavsiye eder şunu da yazsana, şunun hakkındaki görüşlerini merak ediyorum diye başımın üstünde yeri vardır. Hatta ve hatta aradığım okuyucu tipidir esasen. Ama "bunu yazma!" ve "bunu paylaşma!" türevi cümlelere hiç tahammülüm yok. Amaaan geçmiş bitmiş olay, biz gelelim yakışıklılarımıza...

TOP 1
DANİEL HENNEY
Koreli anne ve Amerikalı babadan dünyaya gelmiştir kendisi. 28 Kasım 1979 doğumludur, 35 yaşındadır. Bu abiyi ben günlerden bir gün "Dünyanın en yakışıklı erkeği" ilan ettim. O günden beri de benim bu tezimi çürütecek başka bir adam tanımadım esasen. My Name is Kim Sam Soon dizisiyle tanıdığım, Seducing Mr Perfect filmiyle de gönlümün hayranlık tahtına oturan bir yiğit olmayı başarmıştır. Korecesi olmaması onun için büyük eksiklik. Yoksa bu abi Kore'nin aranılan jönü olmuştu çoktan. Gülüşü dağları tepeleri eritir o derece diyorum ve susuyorum.

TOP 2
RİCKY KİM
Tıpkı Daniel Henney'de olduğu gibi Koreli bir anne ve Amerikalı bir babanın ürünüdür bu yağız delikanlı. 19 Haziran 1981 yaşında olup şimdilerde 34 yaşındadır. Delikanlı dediğime bakmayın evli barklı bir aile babasıdır. Şu sıralar herkes onu Oh My Baby programında bebeleriyle birlikte tanıyordur muhtemelen.

TOP 3
JULİEN KANG
Kanadalı anne ve Koreli babanın eseridir bu insan irisi abimiz. 11 Nisan 1982 de doğmuştur, 33 yaşındadır. Özellikle boyu posu ve vücuduyla Koreli erkekleri kıskançlıktan kıskançlığa sürüklemeyi başarmıştır. We Got Married programını Kwanghee ve Sunhwa çifti için izlerken bu abi de programda başka bir abla ile beraberdi. Ama ben Sunhwa ile bu abinin gerçek hayatta o kadar birlikte olmasını istedim ki bilemezsiniz. Belli bir süre sonra Marriage Not Dating dizisinde Sunhwa ile Julien'i çift olarak görünce de içime mi doğmuş, başka bir şey mi isteseydim acaba diye düşünmeden edemedim.

TOP4
PHİLİP LEE
Bir Koreli-Amerikan melezi daha. 26 Mayıs 1981 tarihinde doğmuş, 34 yaşındadır. Aslında ideal tipimi şöyle bir göz önüne alırsam bu abi benim bir numaram olabilirmiş. Lakin bunca yakışıklıyı sıralamak bir işkence olduğundan öylece bıraktım kendisini. Uzun saç, zeytin göz, güzel gülümseme... bu liste uzar da uzar. Siz kendisini Secret Garden dizisindeki havalı dublör eğitmeni olarak tanıyorsunuzdur zaten.

TOP 5
DENNİS OH
Koreli anne- Amerikalı baba yapımı bir şeker daha. 29 Ağustos 1981 doğumlu, 34 yaşındadır. Azıcık ucundan Daniel Henney'e benzetirim kendisini. Witch Yoo Hee dizisindeki fedakar ikinci adam rolünde oynarken elim bağrımda çok üzüldüm bu yavrucağa yahu.

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. =) Alemsin Sinemcim ya ...gece gece güldüm =) hehehehe

    YanıtlaSil
  2. Yaa yeni gördüm ben bu yazini ahaha bayildim gece gece iyi geldi :D

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top