Başlığın sizin için yeterince bombe olduğunu varsayıp bir an önce ayrıntıları anlatmaya başlayalım isterseniz. Malumunuz Eurovision'a artık katılmama kararı alan Türkiye soluğu dostlarımızın yanında yani Asiavision'da almıştır. İlk olarak geçen sene katılan Türkiye, Çin Macau özel yönetim bölgesinde düzenlenen gecede Türkiye'yi Manga, Güney Kore'yi ise Girl's Day temsil etmişti.



Gelelim bu seneye... Geçen seneki yazımda da belirtmiştim 2015'te şarkı gecesinin İstanbul'da olacağı öngörülüyordu. Ve bu zaman içinde kesinleşti. Bizi Murat Dalkılıç temsil edecekken, Güney Kore'yi ise CNBLUE temsil edecek. Yani o da şu demektir ki, CNBLUE sonunda İstanbul'a gelip bir şarkı söyleyecek. Music Bank İstanbul'da hayranları gelmeyeceklerini duyunca çok üzülmüşlerdi biliyorum. Bu onlar için hazine değerinde bir haber olsa gerek. Şimdi dua edelim de hiçbir aksilik olmadan gelebilsinler... :)


(Şimdiye kadar belli olan şarkıcı, grup ve şarkılar...)

Bu seneki festival 28 Ekim Çarşamba günü İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Festivale katılacak ülkelerin bir kısmı ise; Afganistan, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, İran, Japonya, Kazakistan, Macau, Malezya, Maldivler, Güney Kore, Tayland, Tunus, Vietnam ve Türkiye'dir.

9 yorum Blogger 9 Facebook

  1. abu kuruluşundakiler gidebiliyormuş sanırım kesin bilgi değil ama herkes gidemiyor herhangi bir ücret de yok

    YanıtlaSil
  2. Bu etkinliğe gidebilme imkanımız olabilir mi acaba ? CNBLUE geliyor ve onları görmeyi çok istiyorum ben 😢

    YanıtlaSil
  3. abu kuruluşundakilerin gitmesi bana çok saçma geldi. biz gidemiyorsak niçin ülkemize geliyorlar. adı üstünde festival. zaman geçtikçe daha çok ayrıntı gelir umarım. manga'nın çindeki performansı gibi olmasını istemem.

    YanıtlaSil
  4. Tv'de falan yayınlanacak mı bari? SCANDAL grubunu çok seviyorum da bari onların performansını göreydim Tv'den de olsa :D

    YanıtlaSil
  5. Ayyy çok mutlu oldum umarım bizde katılabiliriz

    YanıtlaSil
  6. Çinli deyip dövmesinler sakın

    YanıtlaSil
  7. merhaba. verdiğiniz bu bilgi için ne kadar mutluyum anlatamam. tarihi belli ve saatini bile öğrendim ancak bir şey daha okudum. biletin değil davetiyenin geçerli olduğuyla ilgili. bu konuda bizi aydınlatmanızı rica ediyorum. eğer davetiye ile katılım olacaksa sanırım bu işimizi daha da zorlaştıracak. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,

    Bu habere sevinenlerden biri de benim, özellikle Eurovision iticiliği ve Türkiye 'de düzenlenecek olması... Bunun dışında, dediğin gibi özümüze döndük. Daha ne olsun! xD

    Merak ettiğim bir şey var, şu geçen seneleri izlemedim; nereden izleyebilirim?! Yani, 2013-2014 yayınlarını.

    YanıtlaSil
  9. Azerbaycan var mı acaba? Varsa kim temsil ediyor?

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top