Son anda 18 yaş sınırı olduğu duyurulan ve birçok arkadaşın 18 yaşından küçük olduğu halde bilet aldığı için mağdur durumda olduğu, 1 Kasımda, İstanbul'da Bronx Pi Sahnesi'de gerçekleşecek LEDApple konseri için grup bir davet videosu yollamış.
Ben gitmiyorum. Ama o sıralarda ben de Taksim'de Korece kursunda, konser yerine dersi dinliyor olacağım. Umarım konser çok kalabalık olur. Nolur canlar paranız, zamanınız neyin varsa gidin eğlenin! ^^
  


2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Merhaba Sinem abla senin bloğunu ve facebook sayfanın takip etmeye çalışıyorumm ben bir şey gördüm sen gördün mü bilmiyorum ama şöyle anormal summit un 11. Bölümünde enes abi yoktu ben yeni çikan 12. Bölüme bakıyordum ki ne göreyim senin YouTube yüklediğin videodan bahsetti enes abi :-) çevirimi sunucular g11 ve programı izleyenler çevirini görmüş oldu tebrik eder saygılarımı sunarim :D fighting :-) video linki http://www.dailymotion.com/video/x26rkuh çookk sevindim senin adına bu bilgiyi blogunda ve facebook sayfada paylaşabilir misin? Herkesin duyması harika olur ayrıca senin videolarını engelliyenler utansın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım izlerken görmüştüm. :) Ama paylaşma gereği duymamıştım. Sen söyleyince bir daha düşündüm de paylaşsam fena olmaz aslında. :)
      Teşekkürler yorumun ve desteğin için... Çok mutlu oldum inan ki! ^^

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top