İdoller ölmez diye düşünen milyonlarca K-Pop hayranı, dün gece ilk kez bir idolün ölüm haberini aldılar... EunB...

Dün gece son dakika haberiyle herkes yıkıldı, kimse bu duruma inanmak istemedi. Dün gece gelen habere göre Ladies Code grubu, feci bir trafik kazası geçirmiş. Kazada şoför ve Ladies Code üyesi daha 22 yaşındaki EunB hayatını kaybetmiş. Ben hayatımda bir kere Ladies Code dinlememiş, üyelerini sokakta görsem tanımayacak biriyim. Lakin içinde insan sevgisi olan her birey gibi ben de çok üzüldüm, hatta bu haberden sonra sarsıldım bile denilebilir.

Incheon'da bir hastanede olan kazadan sağ kurtulan üyelerin de durumu çok iyi değilmiş. Özellikle Rise ve Sojung'un durumunun oldukça kritik olduğu söyleniyor. Rise kafasına bir darbe aldığı için kafasından kötü bir yara oluşmuş. Ayrıca bugün, 4 gün sonra comeback yapacak grubun üyelerinden Sojung'un doğum günüymüş, çok üzücü bir durum. Üyelerden Zuni ve Ashley arabada değillermiş, diğer yaralılar stilistleri falanmış.

Sizi bilmem ama bu durum bana unuttuğum bir şeyi öğretti, "İdoller de ölebiliyor." Düşündüm de hiç tanımadığım bir idole böylesine üzüldüysem favori idollerimi düşünmek bile istemiyorum. Bu durum belki de K-Pop tarihinde gördüğümüz ilk idol vefatı... Tabi ki her ölüm, kalanlar için acıdır. Ama, beklenmedik olması ve kızın daha çok genç olması, ölümden sonraki acının daha bir ızdıraplı olmasına neden oldu. Allah üyelere, hayranlara ve özellikle ailesine sabır versin! :/

GÜNCELLEME!



Kazadan sonra durumu kritik olan Rise, 9 saatlik bir ameliyat geçirdi. Ameliyatı güzel geçen Rise, doktorların açıklamasına göre kan basıncının yükselmesi sonucu malesef hayatını kaybetti. Başına aldığı darbe yüzünden her türlü önlem ve müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Şimdi ise 5 kişilik Ladies Code grubu 3 kişi kalmış durumda ve aktivitelerine devam edip etmeyecekleri henüz bilinmiyor. Tahmin edersiniz ki çok çok zor bir durum. Bazı forumlarda yaşamını yitiren ikiliyle ilgili duygusal anılar dolaşmakta ve ikisinin çok yakın arkadaş oldukları söylenmekte. Ölümde dahi ayrılmadılar... Çok üzücü bir durum.

1 yorum Blogger 1 Facebook

  1. Biliyo musun unni bende bu haberi ilk duyduğumda çok üzülmüştüm garip olmuştum hatta gözüm doldu ağlıycak gibi oldum.Benden 2 yaş büyük olan ablam(Bu arada 12 yaşındayım.Küçüğüm)tanımadığın biri için niye ağlıyosun demişti.Ama ben birisi ölünce yada birisi ağlıyınca dayanamıyorum.Sanırım bu yönden benziyoruz:)
    bu arda bloğun çok güzel.FİGHTİNG:)SARANGHAE>3

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top