Merhaba, Okullu Kız... Sevimli bir aşk hikayesi diyebiliriz. Sinema gerçekliğiyle izlerken sizi hiç rahatsız etmiyor. Tabi ki hayat gerçekliğiyle böyle bir durum olsa çok da hoşumuza gitmez aslında. Ama film olunca sineye çekiyoruz. Hatta kavuşsalar nolur ki la diyoruz. Ama öyle olmuyor işte panpalar.

Aslında filmde iki hikaye var. Ancak bir tanesi daha baskın hale getirilerek öne çıkarılmış. Başrol oyuncuları böyle yetenekli ve deneyimli olunca film daha bir izlenilesi oluyor. Ayrıca filmde iki adet idol de bulunmakta. Super Junior Kangin ve SNSD Sooyoung.

Adı: Hello, School Girl
Yönetmen: Ryu Jang Ha
Yazar: Pool Kang & Lee Tae Kyeong
Yapımcı: Kim Sun Ho
Türü: Romantik, Komedi
Süre: 113 Dakika
Yıl: 2008 

  
Filmimizde esas oğlumuz 30 yaşında bir memurdur ve yeni bir eve taşınmıştır. Bu evde yalnız yaşamaktadır. Esas oğlumuz oldukça saf ve tertemiz bir yüreğe sahip Koreli bir yiğittir. Komşusunun kızı ise 18 yaşında liseli, deli dolu bir genç kızdır.

E ateşle barut yan yana durmaz derler ya işte. Bu ikili arasında yavaş yavaş kıvılcımlanmalar, sevgi pörtlemeleri, anlık aşk çağlamaları vuku bulmaktadır. Aralarında 12 senelik bir yaş farkı olsa da bu aşka karşı koyamazlar ve ikilinin sevimli aşk serüvenleri başlar. Ama aşklarını yaşarlarken kızın annesi bunları yakalar ve bu aşka karşı gelir.

İkinci yan hikayemizde de 22 yaşındaki gencimiz yine aynı şekilde kendisinden büyük genç bir kadına aşık olur. Geçmişinde saplanıp kalmış bu kadın ne yaparsa yapsın onu bırakmaz ve sımsıkı tutunur.
Karakterlerin böylesine saf, temiz, iyi kalpli olması çok hoşuma gitti. Özellikle oğlumuzun kızı mutlu etmek için yaptıkları ve kızımızın oğlumuz hasta olduğunda yaptıkları çok şeker şeylerdi. Her ne kadar gerçek hayat böyle olmasa da, film bile olsa çok hoşuma gitti.

Peki bu çiftler arasında yaş farkı sorun olacak mıdır? Bunu umursamasalar bile tek sorun yaş farkı mıdır? Aşklarını yaşamaktan onları neler alıkoyacaktır?

"Elimi neden bıraktın? İnsanların ne söyleyeceklerinden mi korktun?"

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top