Benim için artık kült olmuş dizilerden biridir. Bir dizi çeşidini anlatmak istediğimde Homtavnçaçaça gibi olsun dediğim çok olmuştur. Bu yönüyle dizi zevkime güzel bir yön vermiştir. Bayılırım kasaba ve köyvari, şehirden uzak, kırsal ama sıcacık, samimi dizilere. Hele ki hayata yeniden başlama hikâyelerinde biçilmiş kaftandır. İnsanlık öğretir, komşuluk, arkadaşlık, samimiyet öğretir. Bize kendimizi sevip, mutlu olmayı bile öğretebilir zaman zaman. Ne felsefe yaptın be hanım abla. 



Başrollerini gamzeli çift diye reklamı yapılan bir ikili paylaşıyor. Esas oğlumuz Kim Seoun Ho'nun sanıyorum yakın zamanda adı bir skandala karışmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Başka yapımını da izlememiştim zaten ama pek sevmiştim, üzüldüm doğrusu. Shin Mina ise oyunculuğunu bir türlü sevemediğim bir kızımızdı. Taaa ki bu diziye kadar. Tamam çok güzel hatun ama bir türlü ısınamıyordum. Bu dizide tüm tabularımı yıktı ve kendini bana kanıtladı. Sanki ihtiyacı varmış gibi. Pehhh neyse. 


Adı: Hometown Cha Cha Cha

Yönetmen: Yoo Jewon

Yazar: Shin Haeun 

Türü: Romantik, Komedi, Dram

Şirket: tvN , Netflix

Bölüm: 16

Yıl: 2021


Bir diş hekimi olan kızımız şehirdeki hayatını her şeyi geride bırakıp radikal bir kararla aniden kırsala taşınma kararı alır. Bu kararı alırken de onun bu kasabadaki en büyük destekçisi her şeyde uzman becerikli kasabalı genç olacaktır. Çocuğun ehliyetini yada sertifikasını almadığı hiçbir şey yok maşallah. Kasabanın İngiliz anahtarı gibi, her işe o koşuyor. Her yan rolün ayrı ayrı karakteristik özellikleri diziyi şahane süslemiş, hikayeyi cilalamış resmen.



Kızımız kasabadaki diş hekimi boşluğunu fark edip yakın arkadaşını da yanına sekreter olarak alarak bu sahil kasabasına taşınıyor. Başta buranın sakinlerine mesafeli olsa da onların sıcak kanlılığı kızımızı da etkisi altına alıyor. Nasıl almasın ki! Sonuçta ona gamze gamze gülen Şef Hong her daim yanında bitiyor. Bu akıllı ve becerikli olduğu kadar yakışıklı gencimizin de geçmişe dair sır travmaları vardır elbet. Ama aşkı bulduktan sonra hepsi çözülecektir pek tabi.



Kasabada her şey günlük güneşlikken buraya bir çekim ekibi dadanıyor. Dadanıyor dediğime bakmayın bu çekim ekibinin başında da yönetmen olarak kadere bakın kızımızın eski bir tanıdığı vardır. E aşk üçgeni olmadan romantik komedi olmaz ki hiç. Tatlı tatlı atışmalar, inceden kıskançlık krizleri derken bizi çok yormadan hikaye ilerliyor. Entrikasız yapamam, aman bana Hürrem ihtirası, Yasak Elma kumpası lazım derseniz bu dizi hiç size göre değil, hatta canınız sıkılabilir bile. Ama dinginlik arayanlar için sığınılacak bir liman bu ballı börek diziciğimiz.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top