29 Kasım 2017 Çarşamba günü, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi, Uşak Üniversitesi işbirliği ile Uşak’ta Kore Kültür Günü düzenlenecektir.


Saat 12:30-19:30’da Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi & Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde Kore filmi gösterimi, Kore-Türkiye ilişkileri semineri, Kore’de eğitim ve Korece tanıtım seminerleri, Macsabal çömlek yapma performansı, Kore geleneksel kıyafeti giyip fotoğraf çekimi ve Kore’nin ünlü geleneksel çalgılar grubu olan Lee Youngsin'in Soritarae grubunun Kore geleneksel müziği konseri gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Etkinliğin programları hakkında ekteki afişten detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu etkinliğin tüm programları ve konseri ücretsizdir.

Bu etkinlikte gönüllü olmak isteyen arkadaşların yunushan777@gmail.com adresine ‘Uşak etkinliğinde gönüllü olmak istiyorum’ yazarak 23 Kasım Perşembe günü saat 24:00’a kadar ad-soyad ve cep telefon numaralarını belirten e-mail göndermelerini rica ediyoruz. Henüz gönüllü başvurusunda bulunmamış fakat bu etkinlikte görev almak isteyenlerin KKM Gönüllü Başvuru Formu’nu doldurup korekulturinfo@gmail.com adresine göndererek gönüllü olmaları gerekmektedir. KKM Gönüllü Başvuru formu için aşağıdaki linki tıklayınız.


Etkinlikte Gönüllü olarak görev alacak arkadaşların 29 Kasım Çarşamba günü saat 12:00'de Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde olmaları rica olunur.

-Danışma : Kore Kültür Merkezi, Yunus Bey (0312-468-3050)

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top