1 Aralık 2017 Cuma günü, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi, T.C. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi işbirliği ile Burdur’da Kore Kültür günü düzenlenecektir.



Saat 10:30-19:30’da T.C. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Avşar Han Sinema Salonu(MAKÜ İstikal Yerleşkesi) ile Konferans ve Sergi Salonu(Bahçelievler Mah.)’nda Kore filmi gösterimi, Kore-Türkiye ilişkileri semineri, Kore’de eğitim ve Korece tanıtım seminerleri, Macsabal çömlek yapma performansı, Kore geleneksel kıyafeti giyip fotoğraf çekimi, ve Kore’nin ünlü geleneksel çalgılar grubu olan Lee Youngsin'in Soritarae grubunun Kore geleneksel müziği konseri gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Etkinliğin programları hakkında ekteki afişten detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu etkinliğin tüm programları ve konseri ücretsizdir.

Bu etkinlikte gönüllü olmak isteyen arkadaşların yunushan777@gmail.com adresine ‘Burdur etkinliğinde gönüllü olmak istiyorum’ yazarak 25 Kasım Cumartesi günü saat 24:00’a kadar ad-soyad ve cep telefon numaralarını belirten e-mail göndermelerini rica ediyoruz. Henüz gönüllü başvurusunda bulunmamış fakat bu etkinlikte görev almak isteyenlerin KKM Gönüllü Başvuru Formu’nu doldurup korekulturinfo@gmail.com adresine göndererek gönüllü olmaları gerekmektedir. KKM Gönüllü Başvuru formu için aşağıdaki linki tıklayınız.


Etkinlikte Gönüllü olarak görev alacak arkadaşların 1 Aralık Cuma günü saat 10:00'da Avşar Han Sinema Salonu’nda olmaları rica olunur.

-Danışma : Kore Kültür Merkezi, Yunus Bey (0312-468-3050)

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top