Daha önce de yazı dizimde buna benzer bir konuyla yer almıştım sizlerle. Super Junior Donghae'nin Takip Ettiği Türk! konusunu hatırlayanlarınız olacaktır eminim ki. :) Bu seferki durumda iki taraf da ünlü ancak kuvvetle muhtemel sanıyorum ki Sedef kendisini tanımadığı için takip etmiyor. Güney Kore'nin Brown Eyed Girls isimli kız grubunun üyesi Jea!


Aylar öncesinde fark etmiştim bu durumu. Genelde her ünlünün kimleri takip ettiğine bakarım. Jea'ya da bakarken Türk mi la o şaşkınlığı yaşadım. Profile girdiğimde de kendisinin kim olduğunu fark ettim. Jea, Miranda Kerr gibi dünya çapındaki popüler ve medyatik isimleri takip etmeyi seçmiş. 


Tabi ki Türkiyeden de bir isim de var. Topu topu 121 kişiyi takip ediyor, demek ki cidden merak ediyor Sedef Avcı'nın yaşamını. Eşi Kıvanç Kasabalı, çocukları ve günlük hayatlarında dair fotoğraflar paylaşırken Jea da çok özendi sanırım. Ama gel gelelim Sedef Avcı 800 e yakın kişiyi takip ederken Jea'yı etmiyor. Umarım kendisi de bir gün görüp geri takip eder... :)

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top