Aptal... Ahmaklık Mucizesi... Bugün sanki Ha Ji Won günü gibi oldu. Ama tamamen tesadüf bir durum. Demek ki kızımız hangi yapımda oynayacağını çok iyi biliyor. Ve başrolünü paylaştığı o muhteşem oyuncu, Cha Tae Hyun. Ben hiç bir oyuncuyu bu oyuncu kadar övdüğümü hatırlamıyorum. Bu filmi izlerken bir an filmdeki karaktere değil de adamın kendisine şaşırıp kalmıştım, bir insan nasıl bu kadar yetenekli olabilir diye.

Ama üzülerek söylemeliyim bu film diğeri gibi tam olarak mutlu bir sonla bitmiyor maalesef. Belki de filmin benim açımdan tek eksik yönü buydu. Bunu umursamayanlar için film kusursuzun da ötesinde denilebilir.

Adı: Miracle of Giving Fool - Ba:Bo
Yönetmen: Kim Jeong Kwon
Yazar: Kim Jeong Kwon & Kang Pool & Kim Yeong Tak
Yapımcı: Kim Yeong & Yoo Je Hyeok
Türü: Dram, Romantik, Komedi
Süre: 99 Dakika
Yıl: 2008


Ve filmimiz yıllarca birinin yolunu bekleyen bir aptalla başlar. Yıllar sonra sonunda aptalın beklediği kişi yolda görünür. Evet tahmin edersiniz ki aptalımızı Cha Tae Hyun, yıllarca beklenilen çocukluk aşkını da Ha Ji Won oynamaktadır. Evet dedik ya aptalımız yıllarca beklemiştir yurt dışına piyano eğitimi almak için giden çocukluk aşkını. Bir hastalık sonucu böyle saf olan çocukluk arkadaşını önce tanımayacaktır kızımız, ama sonra zamanla yakınlaşacaktır bu iki eski arkadaş. Çok tatlı, çok saf anlar yaşayacaklardır.

Tüm bunlarla birlikte aptal aşığımızın bir adet lise çağlarında kız kardeşi vardır. Ve ne yazık ki abisinin bu durumundan utanmaktadır. Okulun önünde küçük bir barakada tost yapıp satarak kendisinin ve kardeşinin geçimini sağlayan bu abi, ölen ailesinin isteği ile sadece kardeşi için yaşamaktadır. Çünkü kardeşi ona emanet edilmiştir. Ancak kardeşi bir gün hasta olur ve ameliyat olması gerekmektir. Olaylar geliştikten sonra da bu aptal abi, kız kardeşi için büyük bir fedakarlık yapacaktır.
"O çocuk... Sahip olduğu tek şey bir ceket ve bir pantolon. Onu uzun yıllardır tanırım. Her gün, her gece çalıştı... Daima neden para kazanmak için bu kadar sıkı çalıştığını merak ederdim. Üstelik bir kuruşunu bile harcadığını görmedim. Sanırım şimdi anlıyorum."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top