JYP Şirketi'nin popüler gruplarından Wonder Girls'ün lideri Sunye evlendi! 

Bu evlilik yeni nesil K-Pop gruplarında yaşanan ilk evlilik olması yönüyle dikkat çekmektedir. Aslında ben ilk evlenen Super Junior Shindong olur diye düşünürken Sunye'nin evliliğini duymamla epey bir şaşırdım. Bu şaşırmamda Sunye'mizin 24 yaşında olmasının da bir etkisi var tabi ki. Çünkü Kore'de evlilik yaşı oldukça fazla ve Sunye'nin daha kariyerinin başında olduğunu varsayarsak bu bana çok ilginç gelmişti. 
Üstelik Sunye düğünden sonra Wonder Girls'ü bırakacağını da bildirdi. Aslında Wonder Girls'ü bırakmaya yaklaşık 2 yıl önce eğitimi için bırakmaya karar vermiş ve düğünle de bu fiilen gerçekleşecektir.




Nişanlısı James Park ile bugün Kore saatiyle 12:30 da evlendi. Nikahtan önce bir basın toplantısı düzenlendi. Bu basın toplantısında, Sunye'nin bu erken evliliğinin nedeninin bebek olabileceğine dair bir soru geldi, ancak Sunye bu iddianın asılsız olduğunu söyledi. Ayrıca şarkıcılığı kesin olarak bırakmadığını, bir gün kesinlikle şarkıcı olarak dönüş yapacağını da belirtti.
Sunye'nin düğününe bir çok ünlü isim katıldı. Başta tabi ki sevgili patronu JYP, Wonder Girls grubundaki arkadaşları, Girls Generation, 2AM, KARA, JJ Project... Ancak 2PM ve Miss A, Japonya'daki programları nedeyinle bu düğüne katılamadılar.

Kendisine mutluluklar diliyorum! \(^o^)/

Düğün haricinde, Sunye'nin geçmişinden ve idol kariyerinden de biraz bahsetmek isterim aslında... Min Sunye, 12 Ağustos 1989 doğumludur. Kendisini büyükannesi ve büyükbabası büyütmüştür. Annesi kendisi küçükken ölmüştür. Hatta bu yüzden basın toplantısında büyük bir aile istediğinden bahsetmiştir. 2001 yılında, daha 12 yaşındayken JYP Entertainment ile tanıştı. Aynı zamanda JYP de en uzun süre eğitim gören idoldür kendisi. 2AM Jokwon ile arkadaşlıkları da ta o zamanlardan başlamaktadır. 
Wonder Girls grubuyla tanışması ise 2007 yılında olmuştur. İlk çıkış yaptıklarında şimdilerde 4 Minute grubundaki HyunA da Wonder Girls grubundaydı, ancak daha sonra bazı sebeplerden ötürü gruptan ayrılmıştır. 2007 yılında K-pop takipçilerinin çok iyi bileceği "Irony" şarkısıyla Wonder Girls olarak çıkış yapmışlardır. Bu şarkının klibinde aslında çoğu kişinin bilmediği başka bir JYP üyesi saklıdır. Nichkhun! Evet, Nichkhun, 2PM ile çıkış yapmadan önce ilk kez bu şarkının klibinde boy göstermiştir.


Grubun, Koreceden ayrı olarak İngilizce, Japonca ve Çince albümleri de vardır. Wonder Gilrs grubu, Tell Me, Be My Baby, Nobody, 2 Different Tears, The DJ is Mine ve Like This gibi harika şarkılarla K-pop severlerin gönüllerine taht kurmuştur. 
Şimdi ise grup yoluna 4 kişi devam edecek.  Biz hayranlarda ise biraz buruk bir sevinç var açıkçası. Ama ne olursa olsun Sunye'mize mutluluklar dilemek ve onları tebrik etmek lazım!
결혼 축하해요 선예!

0 yorum Blogger 0 Facebook

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top