Hiç Bitmeyen Hikaye... Öncelikle şunu söyleyeyim, film boyunca filmin sonunu merak etmekten kendinizi alamıyorsunuz. Ama kısmen mutlu sonla bitmesine rağmen aklınızdaki hiç bir sorunun yanıtını bulamıyorsunuz.  İsminde olduğu gibi bu hikayenin sonu yok, bu hikaye bitmiyor. Sonuna kadar olan kısımda çok keyifli sahneler de mevcut. Çok keyifli bir filmdir, ancak büyük bir beklenti içine girmemek de lazım.

 Adı: Never Ending Story
Yönetmen: Yong Joo Jung
Yapımcı: Chang Sun Park & Heo Jeong Wook
Yazar: Park Eun Kyo & Lee Byeong Hoon
Türü: Romantik, Komedi, Dram
Süre: 114 Dakika
Yıl: 2012


Bu iki gencimiz evlilik yaşına gelmişlerdir ancak hala bekar oldukları için birbirlerinden habersiz bir evlendirme şirketine başvururlar. Filmin başında da karakterlerimizi, bu evlendirme şirketinin tanıtım videosu aracılığıyla tanıyoruz. Ancak kaderin kötü bir cilvesiyle ikisinde de beyin tümörü olduğu ortaya çıkar.


Aynı anda doktorda karışıklık çıkarırlar. Böylece ilk kez karşılaşırlar. Daha sonra ikisi yine aynı anda bu evlendirme şirketini basıp paralarını geri isterler. Ve sonunda ikisi de tanışırlar. Düzen delisi kızımız ile defalarca kuşlar tarafından pisletildiğinden piyangonun bir gün ona vuracağından emin gencimiz böylelikle tuhaf bir arkadaşlığa adım atarlar.


Beraber tabut, yakıldıktan sonra küllerini koyabilmek için küp, öldükten sonra giymek için kefen bakmaya falan giderler. Ancak bu geziler bir buluşma havasında geçer. Bir taraftan ölüm korkusunun verdiği bunalımı beraber atlatmaya çalışacaklar, bir taraftan da hayatlarının bu son demlerinde romantizmi yaşayacaklardır. Filmin sonunda bu iki gencimizin ölüp ölmediğini de söylemeyeyim bari.
"Neden böyle yaşamak zorundasın? Böyle bitecekse insanlar hazırlıklar için yardım edebilir.
+Kendi cenazemi planlamayayım mı? Tıpkı kendi düğünümü planlar gibi.
- Düğün ile cenazeyi nasıl bir tutarsın?
+İkisinin de başrolü benim... Yani ikisi de aynı!"

0 yorum Blogger 0 Facebook

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top