Kız Arkadaşım Bir Ajan... Bay ve Bayan Smith (Mr and Mrs Smith) filminin Kore versiyonu denilebilir. Ama benim için Kang Ji Hwan ile Kim Ha Neul, Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinden daha sempatik, daha sevilesi bir ikili olduğu için ben bu filmi tercih ederim. İki ajan sevgilinin yaşadığı maceraları ve aşklarını konu alıyor.

Adı: My Girlfriend Is an Agent
Yönetmen: Shin Tae Ra
Yapımcı: Shin Hye Yeon
Yazar: Cheon Seong Il
Türü: Aksiyon, Romantik, Komedi
Süre: 112 Dakika
Yıl:  2009


Kızımız mesleğini herkesten hatta erkek arkadaşından bile saklayan gizli bir ajandır. Ve mesleği dolayısıyla erkek arkadaşına bir çok yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanlara dayanamayan esas erkeğimiz kızımızı terkeder ve yurt dışına gider. Kızımız hala onu sevdiği için acı çekmektedir. 3 yıl sonra ise, esas oğlanımız, Rusya'da eğitim görmüş bir gizli ajan olarak geri dönecektir.


Bu geçmişteki ilişkilerinden kopamayan çift yeniden başlamaya karar verirler. Yetmez bir de aynı kişiyi takip eden farklı ajan takımlarında olduklarının da farkında değillerdir. Ve farkına vardıklarında ise herşey daha karmaşık hale gelecektir. Ancak sonunda aynı tarafta olduklarını anlayıp kötü adamları yenmeye çalışacaklardır.


Film cidden çok eğlenceli, keşke şu sahne olmasaymış dediğim tek bir kısım dahi yok filmde. Acemi ajanımızı oynayan Kang Ji Hwan'ın o aptal halleri izlenmeye değerdi. Kim Ha Neul'un ise her rolün altından nasıl ustalıkla kalktığını bu filmle bir kez daha anlayabilirsiniz.

 "Neredeyse ölüyordum. Öldüğümü düşündüğüm anda bile aklımda sadece sen vardın! Hatalıydım... Gerçekten çok üzgün olduğum için üzgün olduğumu sana söyleyemedim bile. Seni seviyorum Soo Ji!"

2 yorum Blogger 2 Facebook

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top