Sevgili Ajansı ya da Çöpçatanlık Servisi... Çok değişik ve renkli bir film. Bana ilk izlediğimde Will Smith'in Aşk Doktoru (Hitch) filmini anımsatmıştı.Tek farkı bu filmde insanları bir araya getirmek için 4 kişi çalışıyor. Aslında temel kurgu hemen hemen aynı olsa da bu filmde farklı bir tat var.


Adı: Cyrano Agency
Yönetmen: Kim Hyeon Seok
Yapımcı: Shim Jae Myeong
Yazar: Kim Hyeon Seok
Türü: Romantik, Komedi
Süre: 119 Dakika
Yıl: 2010 


Birinin kendisine aşık olmasını isteyen kişiler bu çöpçatanlık servisine gelip yardım isterler... Bu ajans ise onların söyleyecekleri sözden, giyecekleri kıyafete kadar planlayarak aşık olduğu kişinin de ona aşık olmasını sağlarlar. Bu ajansta her şey organize ve planlı yapılır.

Yine bir gün ajansa bir adam gelir ve aşık olduğu kız ile aralarını yapmalarını ister. Yine planlar yapılır, senaryolar yazılır. Ancak kader plana uymaz. Bu kız ajansımızın yakışıklısının eski aşkı çıkar... Bir taraftan yeni müşterisi ile eski aşkının aralarını yaparken bir taraftan da eski aşkına olan duygularını bastırmaya çalışacaktır.


Ancak en sonunda tüm o planların programlarının da temelinde başka türlü işler olduğu ortaya çıkar. Belki de Hitch filminden ayrılan en belirgin farkı da buydu. Ucundan birazcık ters köşe bir film oluşu hoşuma gitti. Yoksa baya baya klişeye göz kırpıyordu.

"Hayatınızın aşkını size aşık ederiz... Gizlice!"

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top