Sunny... Filmin adı toplamda 7 kişi olan kızlarımızın kurduğu grubun adından geliyor. Film günümüzden başlıyor. Bir ev hanımının yaşantısını gösterirlerken kadın eskiden yaşadığı o güzel doslukları ve girdikleri maceraları bir bir hatırlamaya başlıyor.

Adı: Sunny
Yönetmen: Kang Hyeong Cheol
Yazar: Kang Hyeong Cheol
Türü: Komedi, Nostalji, Arkadaşlık, Gençlik, Dram
Süre: 124 Dakika
Yıl: 2011




Bu 7 arkadaşın yaşadıklarını aslında en baştaki ev hanımımızın gözünden flashback olarak görüyoruz ama filmin büyük kısmı da bu flashback sahnelerinden oluşuyor. Doğruyu söylemek gerekirse benim en keyif aldığım sahneler de bu kısımlardı. Bu flashbackler filme o kadar güzel yerleştirilmiş ki resmen hayran kaldım. Bu muhteşem film benim favori filmlerim arasında ilk 10'a girmiştir. İzlerken kimi zaman kahkahalar atıp kimi zamansa ağlayabilirsiniz. En son sahne ise filmin hakkını vermiş.


Taşra'dan şehre ailesiyle birlikte eğitim için taşınan Nami, yeni okulunda birbirinden çok farklı ama bir o kadar da samimi 6 kız ile yakın arkadaş olacaktır. Liderleri Chun Hwa, sadece gözleri ile ilgilenen Jang Mi, bildiği küfürlerle gururlanan Jin Hee, ileride Miss Korea olacağına inanan Bok Hee, dövüşte çok iyi olan Geum Ok ve çok fazla konuşmayan ve okulun en güzel kızı olan Su Ji...

Birlikte Girls Generation adında düşman kız grubu ile kavgaya bile katılmışlardır. Bir gün kızımız Nami aşık olur, ancak aşık olduğu genç de Su Ji'yi sevmektedir. Su Ji ise bir kavga sırasında o güzel yüzünden yara alır, intihara kalkışır ve arkadaşlarıyla tüm bağlantıyı keser. O günden sonra Sunny ayrılmıştır.


Günümüze döndüğümüzde Nami, kızı ve eşiyle monoton bir hayat sürmektedir. Bir gün annesini hastanede ziyarete gider ve orada kriz geçiren bir hasta görür. Ve farkeder ki bu hasta ona bir zamanlar yeni geldiği okulda ilk arkadaşlık elini uzatan Sunny'nin lideri Chunhwadır. Chunhwa, kanserdir ve son olarak Nami'den Sunny'yi yeniden toplamasını istemiştir.

Bütün arkadaşlar birbirlerinden kopmuşlardır. Ancak Nami, Suji dışında yavaş yavaş hepsine ulaşır ve toplar. Tabi ki hepsi eskiden olacaklarını düşündükleri mevkilerde değillerdir, çok farklı birer insan olmuşlardır. Ancak arkadaşlıkları ilk günkü gibidir.


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top