Klasik… Filmde de yine başrolde antipatimi kazanmış Son Ye Jin oynuyor. Açıkça söyleyeyim yine Son Ye Jin yüzünden izlemeyi geciktirdiğim bir filmdi ama filme ayıp etmişim doğrusu. Ancak filmi benim için ilgi çekici hale getirecek şekilde anlatan kimseyi de bulamamıştım açıkçası.

Adı: The Classic
Yönetmen: Kwak Jae Young
Yapımcı: Ji Young Jun
Yazar: Kwak Jae Young
Türü: Romantik
Süre: 127 Dakika
Yıl: 2003


Kızımız bir gence aşıktır. Yalnız bu gence en yakın arkadaşı da aşıktır ve arkadaşının isteğiyle gencimize arkadaşının ağzından mektuplar yazmaya başlar, onlarla beraber gezer. Bir gün annesinin günlüklerini ve ona yazılmış mektupları bulur. Onun yaşadığı büyük aşkı ve babasıyla nasıl tanıştığını adım adım öğrenir. Bunları öğrenirken de bir taraftan aşkının tek taraflı mı yoksa karşılıklı mı olduğunu anlamaya çalışacaktır. Hem kızımızı hem annesi rolünü aynı kişi oynamıştır.


Elbette ki film bu kadar sıradan değil. Sizi oldukça şaşırtacak unsurlar bolca var. Kızımızın yağmurda koşma sahnesinde sanki ben koşuyormuşum gibi hissetmiştim. Filmi izlerken çok önyargılı başlayıp bu kadar seveceğimi zannetmiyordum, fakat yanılmışım. İzlemeyen çok şey kaybeder. Bu filmde de acıklı birkaç sahne var baştan uyarmalıyım.


"Güneş, denizin üstünde parıldadığında; seni düşünüyorum.
Baharda, donuk ay ışığında; seni düşünüyorum." 


2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Bende filmi begenmistim bayada aglamistim senin aksine ben son ye jin koredeki en sevdigim bayan oyuncular arasında olduğunu söyleyebilirim hatta tek herhalde en sevmediğim bayan oyuncu ise park shin hye bunu niye belirttim bilmiyorum :D ama neden son ye jin e bi antipatin var merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hani bir insanı görür görmez kanın ısınmaz ya onun gibi bir şey Son Ye Jin'e hissettiklerim. Park Shin Hye'den de haz etmem aslında. Oyunculuğu vasat derecede bana göre. Böyle söyleyince hepsinden nefret ediyormuşum gibi geldi, ama değil, sadece en sevmediğim iki oyuncu denk geldi. :D

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top