Bebek ve Ben… Benim Jang Geun Seok’u ve minik bebeğimiz Mason Moon’u tanımamı ve sağlayan çok da eğlenceli bir yapımdır. İkisi için de dönüm noktası olmuştur da denilebilir. İzlerken kim bu çocuk diye düşünmekten filme odaklanamamıştım. Hem çok komik hem de çok duygusal sahneleri barındıran bu film benim favori filmlerim arasındadır. Asla zaman kaybı olmayacak bir filmdir.


Adı: Baby and Me
Yönetmen: Kim Jin Yeong
Yapımcı: Lee Seo Yul
Yazar: Kim Jin Yeong & Choi Won
Türü: Komedi, Aile, Gençlik
Süre: 96 Dakika
Yıl: 2008


Filmde uçarı lise öğrencisi gencimiz ve ona aşık olup gencimizin okuluna yazılan dahi kızımız ve şirin mi şirin bebeğimiz Mason Moon ön planda. Gencimizin ailesi bir gün oğulları ders alsın diye onu evde yalnız bırakmışlardır. Markette alışveriş yaparken sepetinde bir bebek bulur, market görevlilerine teslim etmek için gittiğinde ise bebeğin onun bebeği olduğunu öğrenir. Bu bebeğe babalık yapmak lise öğrencimiz için tam bir cehennem olacaktır.


Gencimize aşık dahi kızımız ve gencimizin iki arkadaşı da bu macerada ona yardım edecektir. Bütün eski kız arkadaşlarına gider, ancak bebeğin kime ait olduğunu bir türlü bulamaz. Zamanla ailesinin ders vermek istediği bu genç beş parasız kalır ve bebeğiyle birlikte çalışmaya başlar. Ve her ne kadar önceden ondan kurtulmak da istese artık bebeğini gerçek bir baba gibi görmeye başlar. Kızın ailesinin sahneleri ve bebeğe anne sütü arama sahneleri çok şekerdi. Kore sinemasında izlenmeden geçilmeyecek bir filmdi.


"Genç ya da yaşlı... Bütün aileler aynı. Çocukları hastaysa onlar da hisseder. Ben de çocuğumun acı çekmesindense, kendim acı çekmeyi tercih ederdim."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top