Öncelikle bilmeyenleriniz için dipnot; Kim Na Young, Kore'de özellikle varyete showlarda sık sık boy gösteren, eğlenceli kişiliği ve sempatisiyle herkesin gönlüne taht kuran bir komedyendir. Sosyal medyayı da faal kullanan bir moda yıldızı da diyebiliriz. Ben de elbette ki takip ediyorum kendisini instagramdan. Ama öyle bir paylaşımı oldu ki böyle bir dakika kadar algılamaya çalıştım.


4 gün önce instagramda gezerken denk geldim. Bir baktım bir daha baktım. Sonra koştum balkona bayrak astım hemen. Kim Na Young, Türk Havayolları'na ait bir uçağın fotoğrafını paylaşarak altına da "5:30AM, Istanbul 🛬 #turkishairlines" yazmıştı. Noluyor aga durumunda çıktığımda bu paylaşımın tek olmadığını anca idrak edebildim. Adeta bir Sherlock Holmes gibi izini sürdüm. Hımm sabah 5:30'da İstanbul'a geldi demek, hem de Türk Havayolları ile. 


Sonra napmış? Onu da sonraki seri paylaşımından öğrendik. Önce bir Türk balı yemiş ve videosunu da eklemiş. Bu videonun yanına da Atatürk Havaalanı'ndan 5 adet fotoğrafı iliştirmiş. Bu paylaşımlarının altına da "터키항공, 세계 일등 라운지의 위엄 👑 꿀은 정말 충격적 🐝🍯👍🏻 그나저나, 나는 긴 여정에 등이 다 굽었구려 💦#turkishairlines" demiş. Şöyle ki ablamız diyor ki; "Türk havayollarının dünya genelinde birinci olan salonunun ihtişamı. Bal gerçekten dehşet iyi. Bu arada uzun yolculukta belim büküldü.". E abla haklı tabi 10-12 saatlik bir uçuştan sonra canı çıkmıştır. Ama Türk havalimanına inince bayılmış gibi görünüyor.


Peki bu kadar mı? Niye geldi İstanbul'a derseniz işte orada biraz boynumuz bükülüyor. Çünkü sanıyorum ki İtalya'ya gitmek için bizi bir merdiven olarak kullanmış ablamız. Hemen sonraki paylaşımının İtalya'dan olması demek ki İstanbul'da gezmemiş cümlesini getiriyor akıllara. Yoksa İstanbul'un güzelliğine garanti bir kaç paylaşım yapardı. Napalım sağlık olsun bir dahakine uzun bekliyoruz abla bir çayımızı iç! :)

Merak edenler varsa kendisinin instagram hesabını şuracığa koyuyorum.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top